ShowUP viert 20e editie | 29-30 januari 2023 | Informatie voor exposanten

De volgende editie van showUP vindt plaats op 29-30 januari 2023 in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen, de locatie waar showUP al vele malen eerder werd gehouden. Er zullen bijna 350 deelnemers aanwezig zijn. Fabrikanten, distributeurs en agenten presenteren hun producten en nieuwe collecties in de segmenten home deco, gifts, lifestyle, kids, stationery en food. Variërend van kleine startUP-s en jonge ontwerpers tot merken uit heel Europa. En dat is wat showUP zo charmant maakt: grote internationale namen staan zij aan zij met opkomende labels.

Look, feel, meet and do business

Terwijl online meetings en platforms populair worden, is showUP er sterk van overtuigd dat er niets boven het gevoel van een live evenement gaat. “De mogelijkheid om zoveel producten en merken daadwerkelijk op één dag te zien is uniek. Je kunt deze mooi ontworpen producten aanraken en voelen en de materialen bekijken waarvan ze zijn gemaakt. Je kunt inspiratie opdoen, mensen ontmoeten en afspraken maken”, zegt Daan van Trigt, organisator van showUP. “Op showUP komen professioneel inkopen en inspiratie opdoen samen, het is de perfecte setting om zaken te doen.
ShowUP is dan ook de perfecte plek om aanwezig te zijn als je je merkbekendheid wilt vergroten, om nieuwe collecties aan je klanten te tonen of je verkoopnetwerk wilt uitbreiden. In een heerlijke omgeving kunnen duizenden inkopers zich rustig en gericht oriënteren en laten inspireren.

     

UPcoming

De beurs biedt bezoekers een uitgebalanceerd deelnemersveld met een goede verdeling van branches en stijlen. Naast de growUP, een onderdeel van de beurs speciaal voor baby- en kindermerken, is er een speciale plek gewijd aan startende labels en opkomende ontwerpers. showUP wil een talentenpool zijn voor creatieve ontwerpers. UPcoming is een presentatie waar nieuwe merken zich kunnen voorstellen aan kopers. Het is een mooie opstap voor beginnende ontwerpers om succesvol te worden in de home & gift markt.

De 20e editie

In januari viert showUP zijn 20e editie. Al sinds de start in 2013 staat showUP bekend om zijn andere benadering van het concept van een beurs. De sfeer en styling is prettig en straalt creativiteit uit. Geen systeemstands of tapijttegels, de presentaties van deelnemers zijn open en uniform. Alle aandacht gaat naar de producten. Op een comfortabele manier kunnen bezoekers nieuwe artikelen voor hun winkel spotten en leveranciers ontmoeten. Er zijn barrista’s, foodtrucks en fijne foodcourts. Je kunt even zitten met je team, collega-retailers en andere zakelijke relaties.

Deelnemen aan showUP

De volgende editie wordt weer een inspirerende en interessante beurs voor bezoeker en deelnemer. Zin om als exposant onderdeel van de 20e editie te zijn en zin om je meteen in te schrijven? Vraag dan informatie aan via deze link.

FAQS

Datum:
29 januari 10:00 – 17:00 uur
30 januari 09:00 – 17:00 uur

Locatie:
Expo Greater Amsterdam, Vijfhuizen

Meer informatie opvragen | Groothandels

Thanks for sharing!