SILT woondekens

SILT woondekens is opgestart door Michiel Zuur Gordijnen in Wierden. Michiel heeft samen met zijn echtgenote Lydia Wijnstra, in het dagelijks leven freelance directiesecretaresse,  dit eigen mooie label de laatste vier jaar uitgebouwd. Inmiddels zijn er zo’n 60 winkels in Nederland die (een deel van) de collectie hebben opgenomen in het assortiment. Ook buiten Nederland timmeren ze aan de weg en is het label te vinden in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Liechtenstein en Italië.

Kwaliteit

De van goede kwaliteit dekens en kussens van SILT bieden warmte, comfort en gezelligheid. Een woondeken komt altijd van pas; om binnen heerlijk onder te kruipen tijdens de koude wintermaanden of gewoon buiten op een frisse zomeravond. Daarnaast zijn het mooie woonaccessoires die een interieur gezellig en warm maken. De meeste woondekens hebben bijpassende sierkussens. Dit maakt het geheel compleet.

Showroom bus

SILT woondekens rijdt ook naar (potentiële) klanten toe met de showroom bus. Het woord zegt het al: een compleet ingerichte showroom die voor de deur van de winkel stopt en waar de klant ter plekke een collectie kan uitzoeken. Dit biedt gemak en scheelt kostbare tijd. Meestal kan de bestelling al direct bij de winkelier achterblijven. SILT woondekens levert namelijk uit voorraad en heeft geen minimale orderafname.

Inkopen

Naast de showroom bus zijn alle producten beschikbaar via de B2B-webshop, waar je gemakkelijk (na het aanmaken van een registratie) producten kunt bestellen.
Wil je meer weten? Neem dan even contact op via mail of bel met Michiel: 06-14649087 of Lydia: 06-14627510, ook voor het maken van een afspraak met de showroom bus.

Thanks for sharing!