Simply Chocolate | Ontdek bijzondere merken bij Prospectt

Prospectt is een inspirerend merkenhuis en vertegenwoordigt in de Benelux de mooiste merken uit binnen- én buitenland. Alle merken hebben een verhaal. Onder de noemer ‘Ontdek bijzondere merken bij Prospectt’ brengen we deze keer het merk Simply Chocolate onder de aandacht!

Meet Simply Chocolate

Simply Chocolate is een Deens merk met handgemaakte chocolade, gebaseerd op alleen de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Chocoladerepen met interessante smaken en innovatieve combinaties, waarbij smaak en kwaliteit het belangrijkste is. All natural, wat betekent dat ze zich bewust zijn van hoe ze chocolade maken en ervoor zorgen dat het op een eerlijke, respectvolle manier wordt geproduceerd en verhandeld. All because they care! Bekijk de complete collectie van Simply Chocolate en laat je verrassen!

Kerstpakket

Het Kerstassortiment bestaat uit heerlijke chocolade, kleurrijk verpakt met passende teksten. Deze zijn ook zeer geschikt voor in een pakket.

Inkopen

Naast Simply Chocolate vertegenwoordigt Prospectt nog veel meer bijzondere merken. Door de efficiënte B2B shop kun je de diverse merken gemakkelijk combineren. Zo kies je bij Prospectt altijd producten die passen in jouw concept. Wil je de producten eerst graag zien? Maak dan even een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Gouda. Voor vragen kun je altijd (vrijblijvend) contact met het team opnemen.

Contactgegevens

Prospectt
Bezoekadres op afspraak:
Meridiaan 55-57
2801 DA Gouda
Tel.: 0182-686332

Website: www.prospectt.nl
Email: [email protected]