Smart Candle Benelux | Heroplaadbare kaarsjes | Luminara Benelux | Distributeur Stripes & Dots

Stripes & Dots is distributeur van Smart Candle Benelux & Luminara Benelux. In 2001 lanceerde Smart Candle z’n gepatenteerde systeem. Inmiddels is het merk toonaangevend in de led tafelverlichting. Oorspronkelijk was de elektrische led kaars bedoeld voor huiselijk gebruik, maar al snel werd Smart Candle de grootste speler op de professionele markt, door onderzoek naar steeds nieuwere en betere oplossingen in de led verlichting. Het Smart Candle systeem kent bovendien uitgebreide toepassingsmogelijkheden en is geschikt om in grote aantallen te gebruiken.

Luminara

Smart Candle | 3 uitgangspunten

  1. Veiligheid
    De intelligente led technologie van Smart Candle kaarsen zorgt voor een perfecte imitatie van de vlam van een waxinelichtje, maar zonder vuur, warmte of rook te produceren, wat de gevaren van een klassieke kaars volledig wegneemt.
  2. Gebruiksgemak
    De slimme elektronica van Smart Candle voorziet in een makkelijk te bedienen laadstation dat de kaarsen oplaadt zodat ze de hele dag onafgebroken kunnen branden.
  3. Budgetvriendelijk
    De technologie van Smart Candle is verbazingwekkend vriendelijk voor uw budget. Als je  het systeem aangeschaft hebt, ben je verzekerd van minstens 10.000 branduren per kaars. Bovendien kun je steeds nieuwe kaarsen kopen, zonder de laadstations te moeten vervangen.

     

 Kandelaars | Lantaarns

Bij Stripes & Dots kun je tevens mooie kandelaars en lantaarns inkopen.
Hieronder enkele voorbeelden.

Op maat gemaakt voorstel

Het team van Stripes & Dots, distributeur van Luminara/Smart Candle maakt voor HORECA, retailers, architecten, interieurontwerpers… graag een op maat gemaakt voorstel. Neem hiervoor even contact op via onderstaande contactgegevens.

Luminara

Catalogus Smart Candle Benelux

Catalogus Luminara Benelux

Contactgegevens

Distributeur Stripes & Dots
Duncan van der Donck
Luminara
Smart Candle
Ooststatiestraat 11
B-2550 Kontich
België
Tel.: 0032-32905575 of 0032-474655804

Website:
www.smartcandle-benelux.eu
www.luminara-benelux.eu
E-mail (ook opvragen inkoopprijzen):
info@smartcandle-benelux.eu
info@luminara-benelux.eu