Snoozebaby & Riffle Amsterdam | Baby- en peuterproducten | Brochure en Lookbook

Zoals velen in de babytextiel branche zijn ook de eigenaren van Snoozebaby er clichématig ingerold. Dankzij een prematuur geboren baby’tje in 2004, ontdekten ze dat zachte stofjes een kalmerend effect hadden op hem. Door te voelen, spelen en friemelen met de diverse stofjes in de vorm van labeltjes, werd hij rustig, stopte hij met huilen, was langer tevreden en blijer. En een blij kind = blije ouders én dat wilden ze delen met de wereld; Snoozebaby was geboren.

Baby- en peuterproducten

Snoozebaby

Snoozebaby is inmiddels een bekend niche-exclusieve baby lifestyle merk met al meer dan 17 jaar een sterke positie in de Nederlandse en West-Europese baby- en peuter productmarkt. De ultrazachte, functionele, veilige en speelse babytextielaccessoires, gebaseerd op het zelfbedachte tag-concept, raken wereldwijd de harten van mensen. Veel baby’s en peuters kunnen niet zonder de labels en zachte organic/GOTS stoffen. Snoozebaby’s knuffeltjes, speelkleden, bathcapes, speenkoorden, voedingskussens en nog veel meer zijn geweldig om aan te raken, te voelen en mee te spelen. En daarbij wordt de fijne motoriek gestimuleerd en de tastzin bevorderd. Hierdoor bieden de producten comfort, plezier en geborgenheid. En dat allemaal door simpelweg te knuffelen met de producten.

Brochure Snoozebaby

Riffle

Riffle ontkiemde zonder dat iemand ervan wist. Nadat er in 14 jaar tijd met heel veel toewijding en passie aan het merk Snoozebaby was gebouwd, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. De keuze voor een kledingcollectie, was heel interessant en afwisselend, omdat je elk seizoen binnen een thema een collectie kunt opbouwen. De dynamiek is heel anders en na twee seizoenen zaten ze daar helemaal in. Het merk probeert vanuit de baby te bedenken welke items lekker zitten en vanuit de ouders te zien wat er visueel zo aantrekkelijk mogelijk uitziet. Daarbinnen proberen zij in elke collectie in ieder geval een tweetal stijlen te laten afwijken van wat er tot dan toe beschikbaar is. De stoffen die in een seizoen goed gewerkt hebben, herhalen ze soms om de identiteit van het merk iets meer te onderstrepen. De maatvoering is van 50 t/m 116 en het label is GOTS gecertificeerd. Marleen Rameckers is eigenaar van dit mooie merk.

Lookbook Riffle Amsterdam

       

Groothandel | Showrooms

Als groothandel, met een gloednieuw online B2B portal, bouwt het team elke dag aan beide merken, in binnen- en buitenland. Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten (ontworpen door hun eigen designer), hebben ze door eerlijk, loyaal en flexibel te zijn een prachtig netwerk van on/offline retailers opgebouwd. Vanuit 2 showrooms (Breda & Meerkerk) en winkelbezoeken bedienen zij hun partners. In het buitenland via agents en distributeurs.

Contactgegevens

Snoozebaby / Riffle Amsterdam
Cruquiusweg 96-E
1019 AJ, Amsterdam
Tel.: 06-41391772

Website:
www.snoozebaby.com
www.riffle.amsterdam

Thanks for sharing!