Sobere en stoere woonaccessoires in de kenmerkende ‘Nino-Art stijl’

Nino-Art is producent van stoere linnen producten: Shabby – Chippy – Raw. Een collectie  linnen uit eigen atelier. Daarnaast is Nino-Art ook producent/leverancier van een unieke lijn sfeervolle woonaccessoires. Alle ontwerpen worden in Nederland vervaardigd van hoogwaardige materialen. Ontdek de mooie herfst en winter collectie 2020. Allemaal eigen ontwerpen in de kenmerkende sobere en stoere ‘Nino-Art stijl’!

Woonaccessoires herfst-winter 2020 | Uitgelicht

       

Cadeaupapier ‘Rendier’
Zelf ontworpen én vervaardigd in eigen atelier, cadeaupapier ‘Rendier’. Gemaakt van stevig 70 grams kraftpapier in vellen van 50 x 70 cm. In te kopen per pak met 100 vellen. Het papier is bedrukt in sobere tinten.

Wanddoek Kerstboom
De grote stoere kerstboom is geprint in de kleur zwart op shabby grof linnen (niet afgezoomd). Hiervan is een wanddoek gemaakt die opgehangen kan worden met een houten roede met vlastouw. De afmeting is 45 x 85 cm.

      

Rendier kerstcirkel
De afbeelding van het rendier is bedrukt op een mdf plaat met een doorsnee van 30 cm. en voorzien van een ophanglus. Door Nino-Art zelf ontworpen en gemaakt in eigen atelier.

Kerstboompjes
Sobere kerstboompjes, de afbeelding is gedrukt op een tuinposter en schilderspaneel. Natuurlijk in een matte, sobere kleurstelling. Gemaakt in eigen atelier. Het logo van Nino-Art is alleen op de website zichtbaar niet op de voorzijde van de tuinposter of schilderspaneel.

       

Cadeaukaart
Een grote cadeaukaart van 21 x 10 cm. Deze is bedrukt in sobere tinten op gerecycled (zwaar) papier. Uit eigen atelier.

Onderzetters
Vierkante onderzetters, tweezijdig bedrukt; voorkant rendier in vervaagde kleur, achterkant warm grijs. De viltjes zijn per setje van 12 stuks verpakt met een cellofaan bandje.

Complete assortiment

Inkopen

Misschien wil je meer informatie of producten van Nino-Art inkopen? Hiervoor kun je contact op met Wil Biesheuvel.

Contactgegevens

Nino-Art
Wil Biesheuvel
Showroom (op afspraak)
Business Park 078
Mijlweg 9i
3295 KG  ‘s-Gravendeel
Tel.: 06-57997868

Website: www.ninoart.nl
E-mail: [email protected]