SOXS | Najaarscollectie | T&C Lifestyle

T&C Lifestyle is agent en distributeur van unieke, hoogwaardige kwaliteitsproducten. Merken: Lexon, Be Cool, SOXS, Y-ply, Uhmm (lunch)box, NUOC én de eigen lijn UNEVEN. Hierbij nieuws over de nieuwe SOXS-collectie najaar 2021-2022, want deze kun je nu al vinden in de B2B webshop van T&C Lifestyle!

SOXS

Het merk SOXS bestaat uit hippe geitenwollen sokken met een schitterende pasvorm en opvallende gekleurde merklabels. Deze zijn prikvrij en vochtregulerend! De superzachte wol wordt duurzaam vervaardigd, met respect voor het dier. De wol is afkomstig uit Nieuw-Zeeland, maar het materiaal wordt in Europa tot sok verwerkt. De finishing touch, het traditioneel met de hand labelen van het eindproduct, gebeurt in Nederland zelf. Er zijn collecties voor de man, vrouw, kind en baby.

     

Inkopen | Pre-order

Voor alle verkooppunten is het noodzakelijk om de najaarscollectie van het merk SOXS te pre-orderen. Wil jij verkooppunt worden van SOXS? Neem gerust contact op met het team van T&C Lifestyle om alle mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

T&C Lifestyle
Patricia de Rooij en Carola Broekhuizen
Zilverschoonlaan 14
3452 AB Vleuten
Tel.: Carola Broekhuizen | 06-26786412
Tel.: Patricia de Rooij | 06-33842755

T&C Lifestyle

Website: www.tenclifestyle.nl
E-mail: [email protected]