Arthur and Friends | Speel- meubelmerk voor creatieve kids

Arthur and Friends

Arthur and Friends is een jong Belgisch speel- meubelmerk specifiek voor creatieve kids. Het merk maakt kindermeubelen waar ook mee gespeeld kan worden!  Handgemaakt in Europa met zorgvuldig vooraf geselecteerde duurzame materialen. Het gehele assortiment is gecreëerd om samen te groeien en blijft mooi en toepasbaar op elke leeftijd.

Arthur and Friends

Mix & Match!

De meubeltjes zijn door ze om te draaien geschikt voor verschillende doeleinden. Hierdoor maak je in een handomdraai een nieuwe functie voor het meubel. Enkele voorbeelden, Maxx – Karl – Bobie vind je hieronder. Dit zijn leuke items om te combineren in een kinderruimte en de meubeltjes zijn tijdloos, duurzaam en multifunctioneel!

Glijbaan Maxx

Maxx, een houten glijbaan die veel speelplezier brengt en tevens een leuk, hip design heeft! Maxx is een leuke glijbaan, maar ook een autoracebaan en ‘upside-down’ perfect te gebruiken als speeltafel en sjoelbak. Bovendien volledig ontwikkeld & geproduceerd in Europa én helemaal op kindermaat getest en goedgekeurd.

Arthur and Friends                               Arthur and Friends

Kinderstoel Karl

Karl, dit kinderstoeltje is een heel leuk item in elke kinderkamer en speelruimte met oneindig veel mogelijkheden. Het kubusstoeltje geeft veel stabiliteit zodat het zitten spelenderwijs en veilig geleerd kan worden. Daarnaast groeit het mee van stoel tot hoger stoeltje, nachtkastje, speeltafel en zelfs als bijzettafel!

              Arthur and Friends             Arthur and Friends

Bobie Box

Bobie Box, rommeltrommel, stapelbare opbergdoos, handig schapje! De box is omtoverbaar tot een kindersetje, trommeltje of gewoon als een extra stoel. Multifunctioneel leuk speelplezier! De Bobie Box is beschikbaar in verschillende kleuren en stapelbaar.

Arthur and Friends             Arthur and Friends         Arthur and Friends

Wil je meer informatie of de meubeltjes zien en inkopen? Neem dan even contact op via onderstaande contactgegevens, het team van Arthur informeert je graag! Naast de meubeltjes zijn er ook houten blokjes en magneten in het assortiment.

Arthur and FriendsContactgegevens

Arthur and Friends
Pottenbakkerstraat 21
2350  Vosselaar
België
Tel.: 0032 (0)491612514

Website: www.arthurandfriends.be
E-mail: [email protected]

Catalogus

Producten

Meubeltjes, bijzettafel, nachtkastje, meegroeistoel, opbergbankje, meegroeibank, piratenschip, schommelboot, keukentje, winkeltje, eerste trap meubel, roomdivider, podium, houten blokken, magneten…