spoga+gafa september 2020 | De grootste tuinbeurs ter wereld voor boetieks, tuincentra, bouwmarkten…

spoga+gafa 2020 vindt van 6 t/m 8 september in Keulen plaats en presenteert daar de nieuwste lifestyletrends uit de groene sector! De beurs staat dit jaar in het teken van: duurzame tuinen. Hoe duurzaam is de groene sector? En hoe kan de wereldwijde megatrend ‘Sustainability’ voor alle partijen op een rendabele manier worden toegepast? Producten die hulpbronnen besparen en milieuvriendelijke oplossingen van wereldwijde spelers en innovatieve start-ups laten het hele spectrum van het thema zien.

spoga+gafa 2020 | De grootste tuinbeurs ter wereld | 6 t/m 8 september 2020 in Keulen

Speciale lezingen | Productshows | Thema gerichte rondleidingen

spoga+gafa richt zich op speciale lezingen, productshows en op thema gerichte rondleidingen over het terrein en in de omgeving naar exposanten met duurzame producten. Maar de beurs presenteert ook de wereld van het tuinieren in zijn vele facetten.

Garden lifestyle

Naast planten en alles wat daarbij komt kijken, ligt de focus op lifestyle in de tuin: met het meest uitgebreide assortiment buitenmeubilair en decoratie en ’s werelds grootste beurs voor grills en barbecues is er voor elk wat wils. Nieuwe lifestyle-aanbieders presenteren zich in Keulen!

spoga+gafa 2020 | De grootste tuinbeurs ter wereld | 6 t/m 8 september 2020 in Keulen

Nieuwe exposanten garden living

Ook in 2020 zijn er nieuwe exposanten in het traditioneel grootste aanbodsegment van de beurs: garden living. Dit is de grootste vakbeurs in zijn soort ter wereld, waar de volgende thema’s zijn vertegenwoordigd: tuinmeubilair en -uitrusting, decoratie, sport & spel,  kamperen en vrije tijd. Hal 10.1 blijft groeien.

Lifestyle-eiland | Boetieks gericht assortiment

Op de eerste rij van spoga+gafa presenteert zich voor het eerst een groep middelgrote bedrijven uit de lifestylebranche (lifestyle-eiland). Deze tonen een op boetieks gericht extra assortiment uit de outdoor- en indoorbranche: prachtige geschenken, wonen en koken.

spoga+gafa 2020 | De grootste tuinbeurs ter wereld | 6 t/m 8 september 2020 in Keulen

POS Green Solution Islands | Tuincentra en bouwmarkten

De trendthema’s op het gebied van planten bij het verkooppunt in het midden van de POS Green Solution Islands bieden inspiratie en duidelijke voorbeelden voor de actiegebieden van de tuincentra en bouwmarkten. De thema-eilanden zorgen voor een directe koopimpuls voor de klant en vooral voor een echte meerwaarde voor de professionele bezoekers van de spoga+gafa. Dit jaar zijn de thema’s van de POS Green Solution Islands de volgende: een tuin dichtbij de natuur, ofwel outdoor living met de focus op duurzaamheid en wonen dichtbij de natuur, en indoor tuinieren, de tuin in huis in tijden van toenemende verstedelijking.

Trendshow buitenmeubilair en decoratie

De trendshow buitenmeubilair en decoratie presenteert de internationale bezoekers van spoga+gafa baanbrekende ontwerpen uit de tuinbranche. Afgeleid van wereldwijde megatrends ligt de focus hier op toekomstgerichte ontwikkelingen voor de vormgeving van buitenruimtes. De onderwerpen van dit jaar zijn duurzaamheid, verstedelijking, silver society en individualisering. Ook tijdens deze editie wordt de trendshow georganiseerd door brandherm+krumrey interior architecture in samenwerking met het bureau BROEKMAN+PARTNER uit Düsseldorf.

Altijd in beeld: de veiligheid van alle exposanten en bezoekers, die wij met uitgebreide maatregelen waarborgen. We kijken uit naar jouw komst en naar een inspirerende beurs!
Team spoga+gafa

Meer informatie: www.spogagafa.com

Contactgegevens

spoga+gafa 2020
Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679 Köln
Tel.: 0049 221 821-0


Website: www.spogagafa.com