Spotlight 10 & 11 maart 2019 | Vakevent

Spotlight, waar beleving en inspiratie centraal staan

Kom 10 en 11 maart naar Spotllight, hét vakevent waar beleving en inspiratie centraal staan. Tijdens de beurs laten aanbieders uit de branches koken, gedekte tafel, woon- accessoires, gifts, design, lifestyle, speelgoed en stationery je kennis maken met hun producten en diensten.

Vakevent voor jou

Ben je ondernemer in één van de branches dan is Spotlight dé vakbeurs bij uitstek om je te laten inspireren en informeren. Bij Spotlight draait alles om passie voor de branche, de ondernemer en de winkel. En dat laten ze tijdens de beurs graag zien! Alles wat met jouw branche te maken heeft, vind je op Spotlight. Of het nu gaat om verkoop en/of inkoop van producten of het aanbieden van diensten, de laatste trends en collecties of het uitbreiden van je netwerk. Tijdens Spotlight zijn alle ingrediënten aanwezig om van je beursbezoek een succes te maken.

Beursfabriek in Nieuwegein

Spotlight verhuist naar de Beursfabriek in Nieuwegein. En dat geeft een hele nieuwe impuls aan het event. In de Beursfabriek presenteren de exposanten zich op een unieke en eigentijdse manier en is de beurs in omvang ook behoorlijk gegroeid. Bovendien is er voldoende ruimte om daarnaast ook workshops te volgen. De hele bovenverdieping is gereserveerd voor aanbieders uit de speelgoedbranche, die zich gezamenlijk presenteren tijdens SPEELGOED@SPOTLIGHT. Bovendien opent de naastgelegen Woonindustrie ook haar deuren tijdens de beurs, waardoor een enorm platform voor de branche ontstaat. Als bezoeker van Spotlight kun je hier nog eens een extra dosis inspiratie en informatie opdoen!

         

         

Beursbezoek

Ontdek de kansen en mogelijkheden om je als ondernemer te onderscheiden en kom naar Spotlight. Registreer je als bezoeker en kom gratis naar de beurs, Spotlight verwelkomt je graag met een kopje koffie of thee. Bij de Beursfabriek is bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid naast de deur. Uiteraard zijn collega’s en/of medewerkers ook van harte welkom.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de exposanten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de website. Neem contact op met de organisatie, bij interesse in deelname als exposant of kijk op de website: www.spotlight-event.nl

Contactgegevens

Event Locatie
Spotlight
Beursfabriek
Symfonielaan 5
3438 EX  Nieuwegein


Tel.:
Jurgen Pietersen: 06-13665851 | Bas de Bruin: 06 -11726459 
 Gert-Jan Pas: 06-51520210

Website: www.spotlight-event.nl
E-mail: info@spotlight-event.nl

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn