Spotlight 23 & 24 september 2018 | B2B Lifestyle Event | Tweede editie

Spotlight 11 & 12 maart 2018 | B2B Lifestyle event

B2B vakevent

Spotlight is hét vakevent voor de branches koken, gedekte tafel, huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, gifts, fashion, design artikelen, lifestyle producten, stationery, boeken, koffie & thee, food, speelgoed en kinderproducten.

Tweede editie Spotlight

Op 23 en 24 september 2018 wordt in de Werkspoorkathedraal in Utrecht de tweede editie van Spotlight georganiseerd. Beleving en inspiratie staan centraal in deze unieke en industriële locatie midden in het land! De deelnemers van het event zijn onder andere:
Kookwinkels-huishoudspeciaalzaken-woonwinkels-giftshops-kadowinkels-koffie & theewinkels-Lifestyle zaken-concept stores-boekhandels-modezaken-speelgoedwinkels-kinderwinkels-webshops-museumwinkels. Staat jouw winkel of doelgroep er niet tussen? Uiteraard ben jij ook van harte welkom om het event te bezoeken!

      

      

      

 Exposanten en bezoekers

Exposanten: Heb jij interesse om als exposant deel te nemen aan Spotlight? Dat is al mogelijk op een locatie vanaf 6 m2, inclusief standaard standbouw of met een eigen stand. Meer info vind je hier.

Bezoekers: Spotlight wordt georganiseerd voor vakbezoekers die inspiratie willen opdoen en op zoek zijn naar nieuwe producten die gepresenteerd worden op een unieke locatie. Beleving is een belangrijk onderdeel van het event. Je kunt proeven, workshops volgen, ideeën opdoen, naast natuurlijk (nieuwe) producten ontdekken voor je eigen zaak. Meer info vind je hier.

Misschien wil je meer informatie ontvangen, neem hiervoor even contact op met het team van Spotlight, zij staan je graag te woord!

Contactgegevens

Event Locatie
Spotlight
Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
3534 AP  UTRECHT
Tel.:
Jurgen Pietersen – 06-13665851 | Bas de Bruin – 06 -11726459 |
Marielle van der Wal – 06-51933048 | Gert-Jan Pas – 06-51520210

Website: www.spotlight-event.nl
E-mail: info@spotlight-event.nl

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn