Special | Spotlight-Event 15 en 16 september | Beursfabriek Nieuwegein

Als retailer wil je je graag onderscheiden met de merken en producten die jij verkoopt en de leveranciers met wie jij zaken doet. Wij zetten ze in de Spotlight! Meer dan 750 merken uit de gecombineerde branches zijn aanwezig tijdens hét vakevent van dit najaar. Spotlight is op 15 en 16 september 2019 in de Beursfabriek in Nieuwegein. Kom jij ook?

Bestel hier jouw gratis entreetickets!

Spotlight: One-stop-shop voor retailers

Spotlight biedt een enorm inspiratie-, netwerk- en inkoopplatform aan de ondernemer en retailer die op zoek is naar mogelijkheden om zich te onderscheiden. Aanbieders van gedekte tafel, woonaccessoires, koken, wonen, kado, boeken, stationery en koffie & thee tref je op de begane grond. Exposanten met speelgoed, kinderproducten en gifts staan op de eerste verdieping. Bovendien opent tijdens Spotlight ook de naastgelegen Woonindustrie haar deuren, waardoor Spotlight een one-stop-shop moment voor de bezoeker creëert!

Enkele voorbeelden van exposanten op de begane grond

Capventure, Bredemeijer Group, Sweet Palms, Collectiv Warehouse, Sidha Technology & Trading, TTP Concepts, BK, TEA Netherlands, Brabantia, Klippan, DEsignLICIOUS, Börner, Loco Lama, Madam Stolz, Art-Collectors.

       

         

        

Een kleine greep uit de aanbieders van kinderproducten

Op de eerste verdieping staat een grote variëteit exposanten van speelgoed en kinder-producten. Dit zijn o.a.: Kingspoint Toys & Gifts, Mertex, Bigjigs, Speelplus Agenturen, OKU, Immenz, Bertoy, DAM BVBA, Mechato, Edugro, Peaches Presents en 999 Games.

        

Volledige lijst met merken

Kom nieuwe collecties spotten, netwerken en inkopen

Tijdens Spotlight draait alles om passie voor de branche, de ondernemer en de winkel. En dat laten we graag zien! Of het nu gaat om inkoop van producten of het aanbieden van diensten, de laatste trends en collecties of het uitbreiden van jouw netwerk. Alles wat met jouw branche te maken heeft, vind je op Spotlight.

Social media

Wil je meer doen met Instagram? Op de begane grond, waar je ook aanbieders treft in de segmenten stationery, gedekte tafel, woonaccessoires, koffie/thee en cadeau-artikelen kunt je je aansluiten bij de presentatie ‘Socials in the Spotlight: Tips of today’. Hier worden enkele handvatten aangereikt om jouw social media een extra boost te geven! Er zijn geen kosten aan verbonden en aanmelden is niet nodig.

Spotlight Event

– 15 en 16 september 2019
Event Locatie
Beursfabriek
Symfonielaan 5
3438 EX  Nieuwegein
– Openingstijden 10.00–17.00 uur
Entree en parkeren is tijdens Spotlight gratis, tickets kun je hier bestellen

Je bent van harte welkom!
Team Spotlight