Sprankelende pracht en praal | Vakbeurs Christmasworld!

Laat je onderdompelen in de sprankelende pracht en praal van Christmasworld. Dé internationale vakbeurs met de nieuwste trends in kerst- & feestdecoraties, maar ook seizoensgebonden versieringen voor alle feestelijke gelegenheden gedurende het jaar.

De best verkopende tijd van het jaar

Christmasworld richt zich op de best verkopende en meest emotionele tijd van het jaar. Daarmee is het ’s werelds belangrijkste event voor de internationale (feest)decoratie sector. Elk jaar presenteert Christmasworld in Frankfurt de nieuwste producten en trends voor Kerstmis en alle andere feestelijke gelegenheden. Daarnaast levert het innovatieve conceptideeën voor de inrichting van grote buitenruimtes voor de groothandel, detailhandel, winkelcentra en stadscentra.

Ieder jaar biedt de vakbeurs een uitstekend voorprogramma met een breed scala aan inspiratiemogelijkheden. In speciale presentaties en expertlezingen presenteren zij de nieuwste ontwikkelingen uit de consumentengoederen sector. Of het nu gaat om duurzaamheid, trends of presentatiemogelijkheden voor jouw verkooppunt, al deze highlights maken de beurs tot een niet te missen evenement!

De vakbeurs is te bezoeken van 26 t/m 30 januari 2024 in Frankfurt am Main.

Meer informatie en contactgegevens