SS23 collectie Madam Stoltz | Online catalogus | De Woonagent

De Woonagent vertegenwoordigt diverse Scandinavische merken. Voor Madam Stoltz zijn zij bijvoorbeeld al meer dan 13 jaar contactpersoon voor alle verkooppunten in de Benelux. Andere mooie collecties die je kunt inkopen zijn van: Mr Plant Sweden, ReCollector, Hemverk en Doing Goods.

SS23 collectie Madam Stoltz

De SS23 collectie van Madam Stoltz is een eerbetoon aan het eenvoudige eilandleven. Op een eiland gebruik je wat je bij de hand hebt en leef je in harmonie met de natuur en de elementen. Je leeft meer spontaan en ‘open-minded’ en dat stimuleert je creativiteit.

De combinatie van de natuur, de menselijke geest en wat je kunt doen met je handen is wat het eilandleven zo inspirerend maakt. Dit is ook waar de nieuwe SS23 collectie om draait; natuurlijke materialen, gevormd door de natuur en gemaakt met de hand. Het assortiment omvat alles wat je nodig hebt om volledig te genieten van ‘slow living’ als op een eiland.

Bekijk de catalogus SS23 alvast online!

     

     

     

Inkopen

Ben je winkelier, stylist of projectinrichter en heb je interesse om de collectie van Madam Stoltz toe te voegen aan jouw assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; we denken graag met je mee!
Groet, Team De Woonagent

Showroom

De showroom in Etten-Leur is geopend op 15-16 en 17 januari aanstaande en voor alle mensen die richting Maison et Objet gaan in Parijs, daar staat De Woonagent ook: Hall 4 – Stand G76 – H75.

Contactgegevens

De Woonagent BV
Showroom & Postadres
Geerkade 21
4871CK Etten-Leur
Tel: 06-24791753 – ma. t/m vr. van 9.00 -17.00 uur

Prijslijst retailers opvragen

Madam Stoltz: www.madamstoltz.nl
E-mail: info@dewoonagent.nl

Thanks for sharing!