Stalen deuren | Zwart-brons-messing-koper | ’t Stalen Huys

Tegenwoordig is de industriële zwarte stalen deur niet meer weg te denken uit ons interieur. Logisch ook, want de populaire deur is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een karakteristiek stijlobject in je woning. Maar wat nou als je houdt van wat meer kleur? Dan ben je bij ‘t Stalen Huys op het juiste adres!

       

Statement van staal

Waar ‘t Stalen Huys zich namelijk echt in onderscheidt is haar unieke specialisme van metaal spuiten met vloeibare metalen, zoals brons of messing. Middels deze metaalcoating geef je jouw zwarte stalen deur of ander stalen meubelstuk een nieuw jasje met een excentrieke afwerking. Volgens Monique, eigenaresse van ‘t Stalen Huys, kiezen steeds meer mensen voor een statement deur in een bijzondere kleur. De populairste kleuren zijn volgens haar brons, messing en koper – maar er zijn natuurlijk ook andere metalen mogelijk!

Unieke expertise

‘t Stalen Huys is één van de weinige staalbewerkingsbedrijven in Nederland die beschikt over deze innovatieve techniek en dat maakt het natuurlijk extra bijzonder. Eén ding is zeker, met een deur van ‘t Stalen Huys maak je écht een stalen statement!

Ben jij ook benieuwd geworden naar de stalen deuren in bijzondere kleuren?
Neem dan een kijkje op de website van ’t Stalen Huys.

Thanks for sharing!