Stalen keuken met een stoere, industriële look | De Handelsfabriek

Vorig jaar publiceerden wij een artikel over Apothekerskast FEM. Een metalen trendy kast met een authentieke uitstraling. Inmiddels kun je ook een prachtige stalen keuken kopen bij De Handelsfabriek, standaard of stel deze helemaal naar jouw wens samen!

Stalen keuken met een stoere, industriële look

De metalen keuken van De Handelsfabriek geeft meteen een stoere, industriële look in huis. De keuken heeft ruime opbergmogelijkheden door de 4 aanwezige lades en 6 deuren. Door de combinatie van het strakke staal met het robuuste barnwood is het een geweldige combinatie van industrieel en landelijk. Deze ijzeren keuken is door vakmensen met de hand gemaakt en is afgewerkt met een poedercoating.

Op maat laten maken

De Handelsfabriek kan de keuken ook helemaal naar jouw wens laten maken. Je kunt namelijk iedere ral-kleur en afmeting zelf kiezen. Dus het aantal deuren, lades, de kleur van binnen en buiten kies je helemaal zelf. Kortom er is heel veel mogelijk.

                       

Meer informatie over mogelijkheden en prijzen

Wil je meer informatie over de mooie metalen keuken of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden en bijbehorende prijzen? Neem gerust vrijblijvend contact op met het team van De Handelsfabriek. Je kunt een mail sturen of bel/WhatsApp jouw bericht naar:
06-29433628.

Contactgegevens

De Handelsfabriek
Feithsweg 3
9356 AS  TOLBERT
Tel.: 06-42808211

Website: www.de-handelsfabriek.nl
E-mail: [email protected]