Stas Home Déco | Agentschap home & living merken | Stoer, design en trendy

Stas Home Déco is het Benelux agentschap van Indra Stas en vertegenwoordigt 8 home & lifestyle merken in Nederland, België en Luxemburg. Indra’s stijl is een mix van stoer, design en trendy. Geen standaard items dus en dat zie je ook in de merken terug!

Assortiment

Het assortiment van Stas Home Déco omvat de merken: Fabryk Design, Gemeo, Dyreskinn, NAV Scandinavia, Loco Lama, Aveva Design, Charmin’s en Baby Dutch. Deze merken bieden een brede reeks in producten: muurdecoratie, servies, bestek, vachten, woondecoratie, cadeautjes, vilten keukenitems, vilten woondecoratie, juwelen en baby artikelen. Alle merken komen uit Scandinavië of de Benelux en creëren of ontwerpen hun eigen collecties.

Stas Home Déco heeft er altijd weer leuke, nieuwe items bij!

Aveva Design

Met een gepassioneerde mindset, presenteren Christoph en Eva hun unieke vilten en keramische collectie voor in en om het huis. Voor hen is het belangrijk om leuke, kleurrijke, handige en natuurlijke producten te creëren. En dat het liefst zo dicht mogelijk bij hen thuis in Zweden.

Gemeo

De Belgische tweeling Jeroen en Pieter Gysels koken graag en vonden het een gemis dat de mooiste borden, vaak de duurste zijn in de winkel. Zij starten in 2018 het merk Gemeo (tweeling in het Portugees) op en presenteren een assortiment in servies en bestek. Mooi en betaalbaar, dat is hun motto!

Fabryk Design

Geometrische dieren en figuren voor aan de wand of ter decoratie uit ons eigen Donkerbroek! Esther creëert met haar team de tofste woondecoratie.

Dyreskinn

Dyreskinn betekent in het Noors letterlijk dierenhuid en dat is exact waar dit Nederlandse merk voor staat. Goede kwaliteit en een breed assortiment in natuurlijke vachten en bijproducten.

Baby Dutch

Oerhollands, trendy en een goede kwaliteit. Dat is waar dit leuke babymerk voor staat. Hun assortiment babysloffen en speenkoorden is nog maar het begin van wat kersverse eigenaresse Vera Zadelaar van plan is.

Loco Lama

Breng passie, creativiteit en vakmanschap samen en je krijgt een super leuke aanwinst in onze merken. Het Nederlandse Loco Lama stelde een assortiment in cadeautjes, woondecoratie en juwelen samen waar wij erg blij van worden!

NAV Scandinavia

De Denen en hun design, ze zijn overal gekend. Stas Home Déco mag dit jonge designmerk vertegenwoordigen met een mooi pakket aan woondecoratie voor in de woonkamer, keuken en kantoor.

WIL JIJ OOK DEALER WORDEN VAN STAS HOME DÉCO MERKEN?
NEEM DAN EVEN CONTACT MET ONS OP!

Contactgegevens

Stas Home Déco
Ziedewijdsedijk 110
2991 VR  Barendrecht
Tel.: Indra 085-0606231

Website: www.stashomedeco.nl
Mail: [email protected]

Producten

Vilten bloempot, bloempothanger, airplant hanger, vilten vaas, keramieken vaas, vilten vogelhuisje, kandelaars, vilten tas, vilten mand, stoelpads, chairpad, kapstok, onderzetters, pothouder, pannenlap, servies, bestek, geometrische vormen en dieren, posters, prints, tafels, kasten, schapenvachten, huiden, koeienvachten, vachtkleden, patchworkkleden, kussens van vachten, babysloffen, fopspeenkoord, cadeautjes, kinderaccessoires, juwelen, woondecoratie, Deens design…