Studio EYK | Interieur, textiel, styling & meer | Unieke productie sierkussens

Studio EYK staat voor een unieke productie sierkussens, een bestaand of jouw ontwerp, custom made en 100% van Nederlandse bodem.

Hoe is studio EYK ontstaan?

Hieronder lees je het verhaal van Lotte en Leo Eykens.

“Het is inmiddels alweer ruim 2 jaar geleden dat COVID-19 in Nederland uitbrak, de productie bij JEB Sublimatie Design volledig stil kwam te liggen en Studio EYK geboren is. Om uit te leggen hoe dat zo gekomen is nemen wij jullie graag even mee terug in de tijd.”

“JEB Sublimatie Design was, en is nog, producent van custom-made sportshirts voor nagenoeg alle takken van sport. Van tekentafel tot productie en van confectie tot uitlevering hebben wij alles in eigen beheer. Maar toen was daar in maart 2019 uit het niets COVID-19 die de hele wereld, en helaas ook onze branche, bruut tot stilstand bracht.”

“Wat betekende dit voor ons? Een rollercoaster van volledig overdonderd naar beduusd en vervolgens slikken en weer doorgaan. Wat gaan we doen, wat zijn onze mogelijkheden wat kunnen wij nog meer met onze techniek? Een ding was duidelijk: het was tijd voor iets nieuws!”

“In eerste instantie hebben wij ons volledig gestort op het ‘sublimeren’ van gepersonaliseerde mondkapjes. Liep als een trein maar zakte net zo snel weer in. Gelukkig waren we intussen al aan het experimenteren met allerlei nieuwe soorten textiel om te bedrukken. Onze drukwerktechniek (sublimatie) biedt eindeloze mogelijkheden, toen nog het nieuwe product.”

Familiebedrijf

“Onze zoektocht gecombineerd met onze passie voor interieur zorgde voor een nieuwe weg: Wij gaan unieke sierkussens maken onder de naam Studio EYK! Studio EYK is opgericht door Leo, Doreth en Lotte Eijkens, een echt familiebedrijf waarbij Leo verantwoordelijk is voor de verkoop, Lotte zich richt op social media en het selecteren van nieuwe designs en Doreth op de achtergrond helpt met advies en design.”

“Waar staat Studio EYK voor? Studio EYK staat voor een unieke productie sierkussens, ons of jouw ontwerp, custom made gemaakt en 100% van Nederlandse bodem.”

“Naast onze eigen, zorgvuldig samengestelde collectie werken wij ook graag samen met anderen. Wij vinden samen werken, samen ontwerpen en samen genieten belangrijk. Daarom is onze collectie niet alleen van eigen hand. Wij werken samen met kunstenaars waarmee wij prachtige art-collecties maken, met winkeliers die onze collecties verkopen en verder met iedereen die een eigen ontwerp of stijl wil vertalen naar textiel. Met  sublimatieprint zijn de mogelijkheden eindeloos en de kleuren meer dan prachtig.”

Wat is nog meer bijzonder aan Studio EYK?

• Een eigen collectie met meer dan 300 dessins;
• Wij zijn niet alleen merk, maar ook producent. Wil je alleen gebruik maken van onze productie?, geen probleem;
• Productie vanaf hele kleine aantallen; dat betekent nooit meer voorraad houden;
• Speciale maatvoering, opmaak en ontwerp;
• Geen idee wat je moet bestellen? Geen probleem, wij geven ook (interieur)advies;
• Korte levertijden van maximaal 3 weken!

“Na het lezen van dit artikel ook enthousiast geworden en wil je eens in onze showroom komen kijken/kennismaken met ons? Wij kijken er naar uit!”

Hartelijke groet,

Lotte en Leo Eijkens | www.studioeyk.nl

Thanks for sharing!