Studio Hirundo | Fotografie & Film | Prachtig & Effectief

Content is king. Fotografie en film die opvalt, maar ook op consistente basis voorbij komt. Ondernemers hebben zich sinds de start van de pandemie moeten aanpassen en zijn online branding en marketing serieus gaan nemen. Het is echter een genadeloos speelveld. Zowel vanuit de social media kanalen alsook vanuit de verwende, aandacht arme gebruikers. En toch! Toch kun je met kop en schouders boven je concurrentie uitsteken. Met beeld-materiaal dat je prachtige bedrijf eer aan doet en tevens effectief is door een onderbouwing vanuit menselijke psychologie. Precies daarvoor werken bedrijven samen met Studio Hirundo.

Fotografie voor designmeubel handelaar Studio Cadmium

5 redenen om in hoogwaardige content te investeren

 1. Stijlvolle content die met zorg is gemaakt behoudt jarenlang haar werking. Maak je tijdloze content, kun je er jaren op teren.
 2. Netflix heeft de lat hoog gelegd.
  Wanneer je mensen de kwaliteit geeft waar ze naar smachten wordt je beloond.
 3. De meest geniale content is vaak doodsimpel.
  De sterke creatieve seniors van Studio Hirundo zijn door de jaren heen geconditioneerd om dit soort concepten te bedenken.
 4. Afwisseling tussen hoge kwaliteit en ‘lage’ kwaliteit content is belangrijk.
  Naast de telefooncamera content die je zelf maakt en de sporadische lokale marketing partner die langskomt is het belangrijk om eens tot tweemaal per jaar groots uit te pakken en een high cost high reward (hero)campagne te draaien.
 5. Omdat je het verdient.
  Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, jij en je bedrijf zijn het waard om op een ongekend professioneel niveau aan de wereld getoond te worden. Het is een weerspiegeling van gepaste trots en eigenwaarde.

Waarom Studio Hirundo?

In 2021 startte Jeremy van Bedijk Studio Hirundo. Met het doel om bedrijven die geen in-house creative director hebben wel deze ervaring te bieden. Waardoor iedere cent die geïnvesteerd wordt ook doelgericht wordt ingezet. Ze werken met bedrijven die snel schakelen, hard groeien en helder denken. Met ondernemers die naast de korte termijn doelen ook naar het grotere geheel kijken en de markt altijd een stap voor willen zijn.
Studio Hirundo creëert de marketing- en brandingmiddelen die bij je doelstellingen horen. Content van de hoogste kwaliteit die er niet alleen waanzinnig uitziet, maar vooral ook effectief is. En waar nodig helpen ze overzicht en structuur te creëren om de middelen zo effectief mogelijk in te zetten.

Ben je op zoek naar hoogwaardige fotografie en/of film content?
Laat je inspireren door het portfolio van Studio Hirundo.

In a nutshell

– Stijlvolle fotografie (zowel studio als op locatie)
– High-end film commercials
– Strategische sessies

“Neem gerust contact op met ons. Een belletje is altijd vrijblijvend. Bel Jeremy op 06-45146950 of stuur een mail naar jeremy@studiohirundo.com.“

Hartelijke groet,
Jeremy, Nadia en de rest van team Hirundo
www.studiohirundo.com

Thanks for sharing!