Studio suus | Interieurontwerp & styling

Je weet wat je mooi vindt in een interieur, maar niet hoe je er een mooi geheel van kunt maken. Interieurstylist Suzan Elling helpt je graag al jouw ideeën om te zetten in een totaalplan op maat.

INTERIEURSTYLIST
Suzan Elling

BEDRIJFSNAAM
Studio suus

“Verwonderen en verrassen is iets wat ik dagelijks doe.
Door te luisteren, kijken, maar vooral doen. Totdat de klant helemaal tevreden is.
Ik krijg er energie van om samen een ontwerp te maken dat volledig bij iemand past.
Een mooi avontuur dat we samen aangaan.”

WERKGEBIED

“Ik werk vanuit Utrecht, maar rij eigenlijk door heel Nederland, dat maakt het werk veelzijdig. Ik vind het belangrijk om een klik te hebben en plan dan ook graag de 1e afspraak bij de klant thuis.”

GESTART IN 2018

“Eind 2018 heb ik mijn KVK-nummer aangevraagd. Sinds een halfjaar werk ik fulltime voor Studio suus en ook sinds die tijd stromen er steeds meer leuke opdrachten binnen!”

KLANTEN

“Mijn klantenkring (het midden/hoog segment) ligt verspreid over heel Nederland. De klik met de klanten is heel belangrijk. Ik krijg veel energie van het samen toewerken naar het perfecte plan, een ontwerp dat volledig bij hen past.”

WAT KUN JE CONCREET AANBIEDEN

“Met veel passie ontwerp ik een interieur op maat, van schets tot realisatie. Met mijn plan kun je zo aan de slag! Mijn doel is om te ontzorgen, zodat de klanten zich kunnen focussen op de leuke dingen. Daarnaast geef ik regelmatig online adviezen, waarbij je vragen kunt stellen over het opnieuw inrichten van een ruimte. Ik geef hiervoor tips, zodat je snel weer enthousiast wordt over je eigen woning!”

“Mijn doel: Zoveel mogelijk interieurs mooier en eigen maken. Op een toegankelijke en efficiënte manier adviseren, maar ook inspireren. Of je nu behoefte hebt aan algemene tips of op een op maat gemaakt advies, alles is mogelijk voor jouw droomruimte. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.”
Groet van Suzan

Contactgegevens

Studio suus
Suzan Elling

Website: www.studiosuus.com
E-mail: [email protected]

Facebook
Instagram
LinkedIn