Style de Vie Authentique | Kwaliteitsproducten om mee te koken & tafelen

Style de Vie Authentique is een dynamische groothandel die zich richt op de zakelijke markt. Koken & tafelen is een manier van leven en het bedrijf ziet het als een uitdaging om producten te vinden die bij dat gevoel horen. Kunnen genieten van het koken, het tot in detail willen aankleden van de tafel en uiteindelijk het tafelen zelf. Door het aanbieden van bijzondere en mooie producten hopen zij hier een steentje aan bij te dragen! Dit is Style de Vie… oftewel een levensstijl!

Merken

Laguiole Style de Vie

De collectie van Laguiole Style de Vie straalt luxe uit op tafel. De producten zijn betaalbaar, waardoor iedereen deze luxe kan ervaren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten en meerdere kleuren.

Forged

Het merk Forged staat voor een bijzondere en opvallende koksmessen collectie. Door het bijzondere uiterlijk, de mooie verpakking en het volledige handwerk zal dit het hart van menig messenliefhebber sneller doen laten kloppen.

Style de Vie

Laat je verrassen door de prachtige magnetische messenrekken in meerdere houtsoorten. Deze producten zorgen voor een warme en verzorgde uitstraling in de keuken. Praktisch en mooi tegelijkertijd!

ONE message SPOON

Lepels met pakkende teksten! De lepels van de One Message Spoon hebben een hoog ‘gift’ gehalte. Je vind hier teksten voor verschillende persoonlijke gelegenheden. Dit kan gewoon zomaar zijn als blijk van waardering, verjaardag, Vaderdag, Moederdag of zelfs om iemand te steunen. De lepels zijn mat afgewerkt en kunnen in de vaatwasser.

T-BOTTLE

De T-BOTTLE is een handige en trendy beker voor thuis of onderweg en verkrijgbaar in de kleuren Charcoal Grey, Denim Blue, Forest Green en Honey Yellow. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Het dubbelwandige glas zorgt ervoor dat het water langere tijd op temperatuur blijft en je je handen niet verbrandt. De glazen delen zijn geschikt voor de vaatwasser, evenals het zeefje in de dop, welke makkelijk te verwijderen is voor reiniging.

Samenwerking met dealers

Style de Vie wil graag door middel van een prettige samenwerking de producten op de juiste manier in de markt zetten. Een belangrijke stap hierin is een goede en opvallende presentatie in de winkels en het aanbod van sfeerfotografie. Dit is een concept wat in alle winkels terug komt en hiermee wordt een herkenbaar merk en aanbod gecreëerd. Het aanbod van geselecteerde producten heeft zich reeds bewezen en onze dealers bieden hiervoor het platform. Ben jij geïnteresseerd om producten in te kopen voor jouw zaak? Neem hiervoor gerust even contact op.

Hotels en restaurants

Ook is het assortiment geschikt voor hotels en restaurants. Voor vragen hieromtrent kun je altijd vrijblijvend informatie opvragen.

Contactgegevens

Style de Vie Authentique BV
Dorpsweg 132 B
4221 LL  Hoogblokland
Tel.: 0183–745065

Website: www.styledevie.nl
E-mail: [email protected]

Naar de collectie

Producten

Theelepels met tekst: botermessen, broodmessen, couvert, innovation line steakmessen, kaasmessen, keukenmessen, kurkentrekkers, champagne sables, Luxury Line steakmessen-vorken-messen, Premium Line steakmessen-vorken, tapas, taartvorken, zakmessen, magnetische messenrekken, koksmessen, tea bottles…