Sustainable-Fairplay-Fairpay-Home | Yoshiko

Thuis je zintuigen prikkelen met een vleugje luxe

Bij Yoshiko zie je de passie terug in de verschillende home artikelen. Het team reist de hele wereld over en keert dan thuis terug naar de basis. Collectief ontstaat er hierdoor een vernieuwd bewustzijn. Een wereldwijde opmars van mensen die elkaar willen helpen om er niet alleen zelf beter van te worden, maar ook anderen te laten delen in succes. Deze trend vind je terug in Yoshiko. Yoshiko staat voor kwaliteit van leven, van minder stress en naar meer innerlijke rust. Daar sluit de collectie naadloos op aan. Thuis omring je je met accessoires waar je hart bij ligt. Yoshiko, een home ware merk met een vleugje spiritualiteit, met diepgang en passie, maatschappelijk bewustzijn en gevoel voor design.

‘Omdat we graag ons steentje willen bijdragen aan een mooiere wereld!’

Sustainability

Bij het produceren van Yoshiko artikelen wordt er gewerkt volgens de hoogste standaarden. De natuur vormt de bron van de ideeën. Er wordt gewerkt met uitsluitend duurzame, organische materialen of met veilige alternatieven als de natuur die niet kan bieden.
Het merk gebruikt recyclebare en waar mogelijk biologisch afbreekbare verpakkingen voor de tasjes, inpakpapier en cadeaudozen. Yoshiko werkt alleen met fabrieken samen die de ethische waarden respecteren en die op hun eigen werkvloer ook handelen volgens de filosofie en principes van het merk. Er wordt strikt op toe gezien dat de regels ten aanzien van mensen en materiaal worden nageleefd. Ze zijn zelf ter plaatse om dit te controleren. Yoshiko is uitdrukkelijk tegen kinderarbeid en iedere vorm van werken onder dwang, ongeacht leeftijd.

‘Zakendoen is volgens ons fairplay en fairpay!’

 Inkopen

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je alle producten + inkoopprijzen bekijken? Neem hiervoor even contact op het met team via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

YOSHIKO
Utrechthaven 9b
3433 PN  NIEUWEGEIN
Tel.  030-2901474 | 06-53431914

Yoshiko
Website: www.yoshikohome.com
E-mail: hello@yoshikohome.com