T-BOTTLE | Trendy | Style de Vie Authentique

Met trots introduceert Style de Vie Authentique de T-BOTTLE. Voeg thee, kruiden, specerijen of fruit naar eigen smaak toe en maak je verse thee in een handomdraai.

Diverse kleuren

De T-BOTTLE is een handige en trendy beker voor thuis of onderweg en verkrijgbaar in de kleuren Charcoal Grey, Denim Blue, Forest Green en Honey Yellow. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Het dubbelwandige glas zorgt ervoor dat het water langere tijd op temperatuur blijft en je je handen niet verbrandt. De glazen delen zijn geschikt voor de vaatwasser, evenals het zeefje in de dop, welke makkelijk te verwijderen is voor reiniging.

Frisse dorstlesser

Voeg voor de afwisseling bijvoorbeeld citroen, munt, komkommer of aardbei, toe en vul het glas met koud water en ijs voor een heerlijk frisse dorstlesser.

       

Inkopen

Ben je geïnteresseerd in de T-BOTTLE en/of misschien wil je het complete assortiment (met inkoopprijzen) van Style de Vie Authentique bekijken? Neem dan even contact op via onderstaande contactgegevens, het team van Style de Vie Authentique geeft je graag meer informatie.

Contactgegevens

Style de Vie Authentique BV
Dorpsweg 132 B
4221 LL  Hoogblokland
Tel.: 0183–745065

Website: www.styledevie.nl
E-mail: info@styledevie.nl

Facebook

Instagram