Tafelkleden & lopertjes | Originele (linnen) stoffen | Gemaakt in eigen atelier | Piccobella

Onder eigen label en gemaakt in eigen atelier, verkoopt Piccobella diverse prachtige producten. In het assortiment vind je kussens, tafelkleden, tafellopers, schorten, broodmandjes en tassen. Daarnaast verkoopt het merk ook unieke en handbeschilderde Italiaanse serviezen.

Tafelkleden & lopertjes | Uitgelicht

Kies een originele stof uit de collectie van Piccobella en het merk maakt er in eigen atelier een tafelkleed of tafelloper van. Prachtig op de buitentafel, want er zijn stoffen (waaronder linnen) met opdruk klavertje-4, botanische blaadjes, margrietjes, lavendel, klaproos, citroenen, aardbeien, zeevruchten, ruiten, country dessins, Italiaanse dessins zoals mediterrane luiken, frutti di mare, olijven en nog veel meer. Erg leuk te combineren met de stoffen broodmandjes, deze zijn in elk gewenste stof (klaproos, citroen, margrietjes) te bestellen. Neem een kijkje op de website en laat je verrassen!

Inkopen

Behalve tafellinnen en kussens verkoopt Piccobella ook Italiaans handbeschilderd servies. Bijzondere schalen, kannen en borden om lekker lang en gezellig met elkaar binnen of buiten te tafelen. Piccobella levert altijd zo snel mogelijk uit. Natuurlijk ben je (naast het bestellen via de website) ook van harte welkom in de showroom in Schijndel. De keuze hier is groot en je kunt de bestelling meestal direct meenemen. Bel van tevoren even voor een afspraak met Isabel: 06-40473441.

Contactgegevens

Piccobella
Contactpersoon: Isabel Klerkx
Adres groothandel, showroom en magazijn:
Groeneweg 69
5481 BT SCHIJNDEL
Tel.: 06-40473441

Website: www.piccobella.eu
E-mail: [email protected]