The art of weaving | Wandtapijten | Woven Wonders

Ontdek de prachtige collectie wandtapijten van Woven Wonders. Ze zijn speciaal ontworpen door ontwerpster Irene van Vliet en geweven in het Textiellab van het Textielmuseum in Tilburg.

De schoonheid van de natuur in de woontrends van nu

De wandtapijten van Woven Wonders brengen de schoonheid van de natuur in huis. Ze verfraaien de ruimte en creëren een kalmerende en ontspannende sfeer. Of het nu gaat om een magisch-realistisch landschap of een poëtisch bloemenpatroon, deze unieke textielkunstwerken roepen een gevoel van verwondering voor de natuur op. Verweven in een rijke geschiedenis passen deze wanddecoraties, door het gebruik van de traditionele Jacquard techniek in combinatie met eigentijdse ontwerpen en materialen, weer helemaal in de woontrends van nu.

Exclusieve wandtapijten van Woven Wonders

Wil je echt iets unieks in huis hebben, bekijk dan de selectie van exclusief vervaardigde wandtapijten van Woven Wonders. Ze hebben afzonderlijk ieder hun eigen verhaal vanuit de natuur en door de beperkte oplage kun je zeker zijn van een origineel textielkunstwerk aan je muur.

Wandtapijt Autumn

Wandtapijt Autumn reflecteert vallende herfstbladeren meedansend met de beweging van de wind. Door de dynamische beweging van vorm en kleur wordt het een abstract natuurbeeld. Geweven met de kleurrijke accenten van roze en oranje geeft Autumn kleur en rijkdom aan het interieur.

• Techniek: jacquard geweven.
• Materiaal: polyacryl, katoen, wol
• Afmeting: 165 cm. x 175 cm.

Wandtapijt Poppy

Wandtapijt Poppy laat een bloemenweide met klaprozen zien met op de achtergrond bossen en struiken. De warme geeltinten verrijkt met fuchsia accenten geven aan dit kleed een zonnige en uitbundige uitstraling. Poppy omhult ons in een schitterend botanisch tapijt waardoor we ons weer helemaal geborgen voelen met moeder natuur.

• Techniek: jacquard geweven
• Materiaal: wol, katoen, viscose
• Afmeting: 160 cm. x 175 cm.

     

Isolerend & akoestische verbetering

Door de natuurlijke isolerende eigenschappen van wandtapijten, helpen ze warmte vast te houden en de kou te keren. Oftewel door een wandtapijt op te hangen, kan een ruimte beter geïsoleerd worden en helpen ze naast energiebesparing ook aan de akoestische verbetering.

Contact

“Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact met me opnemen of neem een kijkje op mijn website.”

Hartelijke groet,
Irene van Vliet

Thanks for sharing!