Thee & Cadeau | Thee & Horeca | Kinderthee | Cupkes

Mocht je heel kieskeurig zijn voor wat betreft kwaliteit en smaak van thee dan ben je bij Cupkes aan het goede adres. Zij zijn dat namelijk ook! De theesoorten van Cupkes komen van de beste plantages. Een luxe theelijn met een groot assortiment, tevens een kinder theelijn. De thee kun je inkopen in kraft zakken van 50 gram, 500 gram, 1 kilo en 2 kilo, de blikjes zijn los verkrijgbaar. Allemaal gevuld met de bijzondere, heerlijke theesoorten van Cupkes én natuurlijk met een aansprekend etiket.

 Kinder popcorn party thee

Bij Cupkes geloven ze in gezonde drankjes, voor jezelf én voor je kinderen. Vandaar ook dat ze een speciale theelijn voor kinderen hebben uitgebracht met als motto: Thee is de limonade van de toekomst! Om ervoor te zorgen dat kinderen deze thee ook echt lekker vinden is er een speciaal Kinder Thee Panel samengesteld, dat alle theesoorten eerst test. Alleen theesoorten, die (bijna) geen cafeïne/theïne bevatten én door kinderen echt super lekker worden gevonden komen in het assortiment. Afgelopen jaar is de popcorn party thee uitgebreid getest door het kinderteam van Cupkes.

Alles over de popcorn party thee

Thee in jouw winkel of HORECA zaak?

Cupkes heeft speciale tarieven voor bedrijven. Stuur een mail naar [email protected] met jouw gegevens (Naam bedrijf, nummer Kamer van Koophandel en eventueel BTW nummer) en laat hen even weten waar je belangstelling voor hebt. Zij sturen je dan zo spoedig mogelijk de informatie die je nodig hebt.

Contactgegevens

Cupkes
Postadres
Dobbelerserf 9
5706 JE  HELMOND
Tel.: 06-11310847

Website: www.cupkes.nl
E-mail: [email protected]