Thies design | Een verrassend en uniek interieurontwerp voor jouw winkel!

Marith Thies (41 jaar) is retail design specialist en helpt ambitieuze ondernemers een verrassend en uniek winkelinterieur neer te zetten waar ze van dromen.

Kiosk design Westfield Mall of theNetherlands Concept & design: Thies Design

Visual merchandising & interior design

Marith zet al vanaf haar 22e de look & feel neer voor verschillende winkels, met als doel de omzet te verhogen en klanten te inspireren. Ze deed o.a. de Visual merchandising van WE Fashion, stylist voor Intratuin en werkte als interior designer voor IKEA. Want wat je wilt als winkeleigenaar is een fantastische winkel én tegelijkertijd de omzet verhogen en klanten inspireren. Iets dat de grote winkels goed begrijpen. In hun hele vormgeving, interieur en looproutes zit een commerciële strategie. 16 jaar lang werkte Marith met veel plezier voor deze grote bedrijven. Van fashion en shopping mall omgevingen tot aan grote meubelzaken.

Winkelontwerp Cavetown Concept & design: Thies Design

Commerciële strategie

In haar carrière heeft ze veel strategieën over winkelontwerp geleerd en is Marith specialist in haar vak. En daarom besloot ze in 2019 om haar eigen ontwerpbureau te beginnen! Zodat ze met haar 19 jaar Retail & design kennis ambitieuze ondernemers kan helpen een winkel interieur te creëren waarvan ze dromen. Een look & feel die uniek is, waarde toevoegt en verbindt met hun doelgroep zodat ze nog meer klanten aantrekken in hun winkel en zo de omzet verhogen.

Project: Kids Department Wateringen Fotograaf: Chiela van Meerwijk Concept & design: Thies Design

Als ambitieuze ondernemer ben je al druk genoeg, hoe fijn als je dan de rust kan ervaren van een goed uitgebalanceerd interieur dat past bij jouw winkel en jij je kan focussen op jouw klanten en omzet.

Project: Vietnamese toko Lúa, Ede Concept & design: Thies Design

Praktische interieurconcepten die meteen uitgevoerd kunnen worden

De interieurconcepten die Thies design bedenkt worden van A tot Z uitgezocht en door de 3D visualisaties komt het ontwerp echt tot leven. Een overzichtelijk kant en klaar document waarin alle keuzes zijn vastgelegd, zodat het meteen uitgevoerd kan worden. Daarnaast werkt Marith met vakmensen samen die dit proces snappen, waardoor ze alles uit handen kunnen nemen en turn key kunnen opleveren.

Wil jij een verrassend en uniek interieurontwerp voor jouw winkel?

Thies design biedt verschillende services waardoor er voor elk project een passend ontwerp gemaakt kan worden. Neem een kijkje op de website en neem contact met Marith op voor een kennismakingsgesprek of winkelscan.

Contactgegevens

Thies Design
Marith Thies
Tel.: 06-14277681

Website: www.thiesdesign.nl