Tintl Socks


Over Tintl Socks

Edwin en Lyn zijn in 2017 gestart met hun bedrijf Tintl. Zij ontwerpen unieke, kleurrijke sokken en deze worden vervolgens in Turkije geproduceerd.

De unieke eigen ontwerpen worden geproduceerd door steeds dezelfde Turkse leverancier, want daarmee hebben ze vanaf het begin een goede samenwerking opgebouwd. Het team ontwerpt twee keer per jaar een nieuwe collectie. Dit varieert tussen de 6 en 8 modellen per keer. Afgelopen winter hebben zij voor het eerst ook kerstsokken in twee modellen ontworpen, wat een succes bleek te zijn! Dit najaar komen ze dan ook met drie modellen voor de kerst.

Tintl’s visie is de effen, saaie sok te verbannen en vrolijke, kleurrijke sokken te ontwerpen waarin je kunt shinen! Hun mooie designs en goede kwaliteit maken dat de sokken een feestje zijn om te dragen.

Tintl sokken zijn leuk om te krijgen, maar vooral ook om te geven! De verscheidenheid aan categorieën biedt voor ieder wat wils. De ‘Scotty’-lijn voor de stoere man, de ‘Colour’-lijn voor de vrolijke vrouw en de ‘Retro’-modellen voor onder het zakelijke pak. Hou je niet zo van kleur, maar wil je wel iets anders dan een standaard zwarte sok? Ga dan voor een model uit de ‘Black & White’-lijn.


Tintl Socks | www.tintlsocks.nl | info@tintlsocks.nl