Tintl | Unieke, kleurrijke sokken

Edwin (42) en Lyn (37) zijn in 2017 gestart met hun bedrijf Tintl. Zij ontwerpen unieke, kleurrijke sokken en deze worden vervolgens in Turkije geproduceerd.

Unieke eigen ontwerpen | Kerst

De unieke eigen ontwerpen worden geproduceerd door steeds dezelfde Turkse leverancier, want daarmee hebben ze vanaf het begin een goede samenwerking opgebouwd. Het team ontwerpt twee keer per jaar een nieuwe collectie. Dit varieert tussen de 6 en 8 modellen per keer. Afgelopen winter hebben zij voor het eerst ook kerstsokken in twee modellen ontworpen, wat een succes bleek te zijn! Dit najaar komen ze dan ook met drie modellen voor de kerst.

Mooie designs en een goede kwaliteit

Tintl’s visie is de effen, saaie sok te verbannen en vrolijke, kleurrijke sokken te ontwerpen waarin je kunt shinen! Hun mooie designs en goede kwaliteit maken dat de sokken een feestje zijn om te dragen.

Leuk om te krijgen, leuk om te geven!

Tintl sokken zijn leuk om te krijgen, maar vooral ook om te geven! De verscheidenheid aan categorieën biedt voor ieder wat wils. De ‘Scotty’-lijn voor de stoere man, de ‘Colour’-lijn voor de vrolijke vrouw en de ‘Retro’-modellen voor onder het zakelijke pak. Hou je niet zo van kleur, maar wil je wel iets anders dan een standaard zwarte sok? Ga dan voor een model uit de ‘Black & White’-lijn.

       

Nieuw product

Op dit moment is het team bezig met een nieuw product op de markt te brengen. Er worden boxershorts geproduceerd, ook in Turkije, maar dan bij een andere leverancier. Ze starten met 4 modellen, waarvan er ook al sokken zijn. Er kan dus straks een setje gekocht worden.

Inkopen

Wil jij ook dealer worden van de mooie collecties van Tintl? Inkopen kan via de website, hiervoor kun je een inlog opvragen. Ook worden de producten van Tintl aangeboden op de B2B verkoopplatforms: Orderchamp, Ankorstore, Faire en Creoate. Tevens is er een samenwerking met Bol.com en per 1 augustus a.s. kun je de sokken ook vinden bij Tica! Een mooie stap voor Tintl!

Contactgegevens

Tintl
Edwin & Lyn
Tel. 0527-785413

Website: www.tintlsocks.nl
E-mail: info@tintlsocks.nl

Thanks for sharing!