Toerisme | Trendzz For You | Ook eigen ontwerp mogelijk

Trendzz For You is een dynamische groothandel in de verkoop van exclusieve wenskaarten & impuls-artikelen. Mooie kwaliteitsproducten uitgestald in compacte displays. De designers besteden veel aandacht aan het ontwerp en de kwaliteit van de producten, hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken en toepassingen. Trendzz For You blijft je verrassen met een wisselend aanbod, want regelmatig wordt het assortiment vernieuwd!

Trendzz for you

Toerisme series

Trendzz For You heeft ook kaarten in het assortiment speciaal bedoeld voor het toerisme. Dit zijn regionale series, zoals voor o.a. Ameland, Terschelling, Texel, Amsterdam, Drenthe, Fryslan, Kust/Holland, Veluwe en Zeeland. Bijzondere beelden op een bijzondere kwalitatieve manier vormgegeven.

Eigen ontwerp op maat

Naast de exclusieve lijnen kunnen de designers van Trendzz For You ook een ontwerp op maat maken, zoals bijvoorbeeld een eigen sleutelhanger, koelkastmagneet of wenskaart. Op deze manier geven zij jouw bedrijf de mogelijkheid uniek en onderscheidend te zijn. Zij maken gebruik van de modernste technieken. Hierdoor kun je kleinere hoeveelheden bestellen tegen een ongewijzigde prijs.

Inkopen

Wil je meer informatie of het complete assortiment bekijken? Neem dan een kijkje op de website of neem even contact op via onderstaande contactgegevens. Het team staat je graag te woord!

Contactgegevens

Trendzz For You
C. Huygensstraat 8-009
8141 GM  Heino
Tel.: 0572-392272

Trendzz for you

Website: www.trendzzforyou.nl
E-mail: [email protected]