Trends voor de tuin op vakbeurs spoga+gafa 2024 | 16 t/m 18 juni

Van 16 t/m 18 juni 2024 worden de beurshallen van Keulen opnieuw omgetoverd tot een hotspot voor iedereen die in de groene branche werkt. spoga+gafa, de grootste tuin- en BBQ-vakbeurs ter wereld, nodigt de wereldwijde tuin-lifestyle-branche uit. Naast een uitgebreid productassortiment met de nieuwste trends en inspiratie, zijn er nieuwe zakelijke kansen, exclusieve branchekennis en diverse netwerkevenementen.

Producten, trends, inspiratie

Een uitgebreid internationaal assortiment producten en oplossingen voor het ontwerp, de decoratie en het onderhoud van tuinen, balkons en terrassen wacht op jou in 14 beurshallen. Fabrikanten van over de hele wereld presenteren op de B2B-beurs hun innovaties en huidige en toekomstige trends. Met het leidende thema van dit jaar “Responsible Gardens” belicht de vakbeurs, samen met de groene industrie, ook de verschillende niveaus van verantwoordelijk gedrag in en rond particuliere groene ruimtes vanuit het perspectief van fabrikanten, leveranciers en consumenten.
Diverse speciale shows, expertdiscussies en thematische beursrondleidingen gaan op een praktische en oplossingsgerichte manier in op de huidige uitdagingen van de groene sector en het centrale thema.

Dit is waar de branche elkaar ontmoet

Maak gebruik van de mogelijkheid om op spoga+gafa bestaande leveranciers te ontmoeten, nieuwe contacten te leggen, uit te breiden en laat je inspireren. Met het breedste en diepste assortiment in de wereldwijde groene sector is spoga+gafa de ideale plek voor one-stop-shopping en het beste moment om te bestellen.

Meer informatie op: www.spogagafa.de