Trendy muurcirkels | Zoedt wholesale

De hippe woonaccessoires en stationery van Zoedt worden ontworpen én gemaakt in Nederland. Altijd in kenmerkende Scandinavische basic stijl met veel zwart-wit. Wist je dat Zoedt ook een grote collectie muurcirkels in het assortiment heeft?

Trendy muurcirkels | Zoedt wholesale

Trendy muurcirkels

Zoedt heeft een grote variëteit aan trendy muurcirkels in verschillende formaten in het assortiment. Bedrukt met droogbloemen, hartjes, dieren, kerstafbeeldingen, teksten en nog veel meer. Deze zijn gemakkelijk op te hangen met bijvoorbeeld dubbelzijdig tape of zet ze in een handige standaard gemaakt van zwart hout.

Trendy muurcirkels | Zoedt wholesale     

               

Tip: style de woonkamer, keuken, slaapkamer of kinderkamer door muurcirkels in verschillende formaten bij elkaar te hangen. Het is namelijk altijd erg leuk om met ronde items een speels effect te creëren, hiermee kun je de strakke lijnen doorbreken.

Inkopen

Alle muurcirkels (of andere producten in het assortiment) ontdekken? Neem even een kijkje op de wholesale website. Voor meer informatie of een inlog kun je altijd contact opnemen met het team van Zoedt.

Contactgegevens

ZOEDT
Ellen Modderkolk en Cindy Noordman
Postadres
Telfordstraat 9-27
8013 RL Zwolle
Tel.: 038-2001535

 

 

 

 

Website: www.zoedt-wholesale.nl
E-mail: [email protected]