Little gifts, big smiles! | Trendzz For You

Trendzz For You is een totaalleverancier op het gebied van souvenirs en geschenken. De collecties bestaan uit impulsartikelen in handige displays die passen binnen het kader toerisme, kinderen, natuur & dier.

Voor verschillende branches

Het assortiment is geschikt voor o.a.: bloemenwinkels, tijdschriftenshops, tuincentra, supermarkten, musea, souvenirshops, campings, recreatie- en attractieparken.

Displays | Little gifts, big smiles!

Bij Trendzz For You vind je een uitgebreid assortiment souvenirs en andere impuls- artikelen, gepresenteerd in een display. Zo zijn er displays voor kaarten en magneten, maar ook voor grote producten zoals geschenkartikelen en gadgets.

Producten op maat

Naast het uitgebreide en exclusieve assortiment, is het ook mogelijk om de designers van Trendzz For You een ontwerp op maat te laten creëren. Op deze manier kun je bijvoorbeeld jouw huisstijl en bedrijfsnaam erin laten verwerken. Of om een eigen ontwerp (wat bij alle producten kan) te laten maken geïnspireerd op de lokale omgeving.

         

Inkopen

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan even contact op met het team van Trendzz For You. Zij staan je graag (vrijblijvend) te woord.

Contactgegevens

Trendzz For You
C. Huygensstraat 8-009
8141 GM Heino
Tel.: 0572-392272

Trendzz for you

Website: www.trendzzforyou.nl
E-mail: [email protected]

Thanks for sharing!