Trimita | Hamamdoeken, dekens, plaids, badjassen…

Trimita produceert comfortabele en 100% natuurlijke katoenen Turkse hamamdoeken, dekens, plaids, badjassen en nog veel meer. De diepgaande waarden van Anatolië worden gecombineerd met technologie en handwerk van vrouwen.

De productie

Het belangrijkste doel van Trimita is het leveren van bijzondere, natuurlijke en hoogwaardige producten. Het merk wil het verschil maken met milieuvriendelijke en hernieuwbare textielproducten, gemaakt van biologisch Turks katoen. Belangrijk is dat er wordt gewerkt in het kader van vertrouwen, commerciële ethiek en klanttevredenheid.

         

Fair Trade

Alle producten worden met de hand gemaakt op traditionele weefgetouwen, net als eeuwen geleden. De term ‘Trimita’ was de naam van de tunieken die werden geweven in de oude stad Laodicea. Tegenwoordig is het textiel net zo belangrijk als in de oudheid. Het is het symbool van de traditionele textielproductie. Het doel is om dit unieke aspect levend te houden en deze erfenis voort te zetten!

Trimita werkt samen met kleine bedrijven, die vrouwen in dienst hebben en traditionele productietechnieken gebruiken, fair trade.

         

Inkopen

Wil jij ook producten uit de collectie van Trimita inkopen? Neem contact op met het merk voor een inlog om online te kunnen kopen.

Catalogus

Contactgegevens

Trimita
Jan Witkampstraat 46
3065 NA Rotterdam
Tel.: 06-55940828

Website: www.trimita.store
E-mail: info@trimita.store

Thanks for sharing!