Tuincollectie 2021 | Fabryk Design

Het Nederlandse merk Fabryk Design ontwerpt en maakt trendy meubels & woonaccessoires. De tuincollectie 2021 is net nieuw en prachtig: Summer Chic, Crazy Summer en Black & White Vibes. Maak een keuze of bestel ze allemaal, want met deze collectie creëert jouw klant in een handomdraai een gezellige en sfeervolle tuin!

Summer Chic

De Summer Chic collectie heeft een warm kleurenpalet. Je kunt alle producten van de Summer Chic goed met elkaar combineren, omdat er bij elk product gebruik is gemaakt van hetzelfde kleurenpalet. De collectie bestaat uit verschillende tuinposters en buitenkussens die ervoor zorgen dat de tuin helemaal klaar is voor de zomer!

Crazy Summer

Bij de Crazy Summer collectie heeft Fabryk Design gebruik gemaakt van donkere en sfeervolle kleuren. Dit assortiment gaat richting de klassieke stijl, gebaseerd op collecties uit het Rijksmuseum, maar dan met een crazy twist. Houd je wel van een tikkeltje apart? Dan is deze collectie echt iets voor jou, echte eyecatchers in de tuin!

Black & White Vibes

De Black & White Vibes Collectie heeft een vrij simpel maar strak kleurenpalet. Daardoor kun je de Black & White Vibes collectie gemakkelijk mixen met andere kleuren en materialen. De Black & White Vibes collectie bestaat uit tuinposters en buitenkussens met verschillende prints. Goed te combineren met de andere twee collecties!

          

Inkopen

Ben je geïnteresseerd in de tuinproducten van Fabryk Design en wil je deze inkopen? Een mooi overzicht van de tuincollectie + inkoopinformatie opvragen vind je hier.

Contactgegevens

FBRK. Design
Schapendrift 1c
8435 WK Donkerbroek
Tel.: 085-8640109

Website: www.fabrykdesign.nl
E-mail: [email protected]