Tuinposters en schilderspanelen | Nieuwe artikelen bij Nino-Art

Het assortiment van Nino-Art wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen. Nino-Art is producent van shabby stoere linnen producten en daarnaast ook producent en leverancier van een unieke lijn sfeervolle woonaccessoires. Alle ontwerpen worden in Nederland vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Tuinposters en schilderspanelen | Nieuwe artikelen bij Nino-Art

Tuinposters

Net nieuw in de collectie zijn deze tuinposters, gemaakt in eigen atelier. De posters worden gedrukt op zeer stevig weerbestendig dubbelzijdig pvc gecoat doek. Deze hebben een matte, sobere kleurstelling, zijn voorzien van zeilogen en geschikt voor binnen en buiten. Het logo is alleen op de website aanwezig, niet op de voorzijde van de tuinposters.

Tuinposters en schilderspanelen | Nieuwe artikelen bij Nino-Art   

Schilderspanelen

De houten (MDF) schilderspanelen zijn bedrukt met een UV bestendige inkt, zodat de kleuren minder snel kunnen vervagen. De ontwerpen zijn voorzien van een olieverf-effect, waaraan zij hun speciale uiterlijk te danken hebben. Er zijn matte sobere vergrijsde tinten gebruikt, onderling kunnen er wel kleine kleurverschillen zijn. De panelen komen uit eigen atelier en zijn gesigneerd aan de achterzijde.

Inkopen

Wil je meer informatie of producten van Nino-Art inkopen? Neem hiervoor even contact op met Wil Biesheuvel. Natuurlijk kun je ook eerst een kijkje nemen op de website.

Contactgegevens

Nino-Art
Wil Biesheuvel
Showroom (op afspraak)
Business Park 078
Mijlweg 9i
3295 KG  ‘s-Gravendeel
Tel.: 06-57997868

Website: www.ninoart.nl
E-mail: [email protected]