Tuinstyling | Buitenproducten 2021 | Zoedt wholesale

De hippe woonaccessoires en stationery van het merk Zoedt worden ontworpen en gemaakt in Nederland. Alles in de kenmerkende Scandinavische basic stijl met veel zwart-wit.

Buitenproducten 2021

Muurcirkels
De muurcirkels van Zoedt kunnen zowel binnen als buiten opgehangen worden. Leuk om muurcirkels in verschillende maten bij elkaar te hangen. Heel goed te combineren met de tuinposters en buitenkussens!

      

Tuinkussens
Tuinstyling met mooie tuinkussens met leuke teksten en patronen. Deze zorgen voor een sfeervolle en gezellig tuin. Mix & match met de andere tuinkussens uit de serie en style het helemaal naar jouw smaak!

         

Hangmat
Hangmat met tekst ‘Mijn favoriete plekje is in de zon’. Een hangmat voor in de tuin, op het balkon of onder de veranda. Heerlijk om in weg te dromen of een boek te lezen. En lig je er niet in, dan is het nog leuk om naar te kijken.

Tuinposters
Met deze mooie tuinposters breng je sfeer in de tuin of onder de veranda! Vrolijk het balkon of een kale schutting op met deze tuinposters met afbeelding of quote. De tuinposters zijn geschikt voor buitengebruik.

     

Inkopen

De complete buitencollectie (en andere producten in het assortiment) vind je op de wholesale website. Voor meer informatie of inlog kun je altijd contact opnemen met het team van Zoedt.

Contactgegevens

ZOEDT
Ellen Modderkolk en Cindy Noordman
Postadres
Telfordstraat 9-27
8013 RL Zwolle
Tel.: 038-2001535

 

 

 

 

Website: www.zoedt-wholesale.nl
E-mail: [email protected]