Uitgebreid assortiment papieren draagtassen | PACKcenter

Als je op zoek bent naar duurzame, milieuvriendelijke hemddraagtassen en/of papieren draagtassen in grotere aantallen, dan ben je bij PACKcenter aan het juiste adres!

Uitgebreid assortiment papieren draagtassen | Uitgelicht

Maak kennis met het uitgebreide assortiment draagtassen van PACKcenter. De collectie omvat o.a. composteerbare-, plastic-, herbruikbare- en papieren meegeeftassen. Allemaal van een uitstekende kwaliteit en perfect voor vele doeleinden.

De papieren draagtassen zijn gemaakt van stevig papier met grote draagkracht. De bodem- en zijvouwen geven de tassen extra stevigheid en de blokbodem zorgt ervoor dat de feestelijke tas ook leeg netjes rechtop blijft staan. Deze zijn ideaal voor het meegeven van geschenken, kleding, tijdschriften en allerlei andere lichte aankopen. De stevige handgrepen van gedraaid papieren koord zorgen ervoor dat de klant de gevulde tas gemakkelijk kan dragen.

De sterke kraftpapieren draagtassen zijn samengesteld volgens het FSC Mix-label en verkrijgbaar in allerlei mooie kleuren en in diverse handige formaten. Stel je eigen serie samen zodat je de kleine én grote aankopen van je klanten altijd in een passende draagtas kunt meegeven. Het assortiment draagtassen kun je ook alvast online bekijken.

Eigen bedrukking

Je kunt een aantal draagtassen ook laten bedrukken met een eigen logo, tekst of afbeelding. Neem voor meer informatie even contact op met het team.

Inkopen | PACKcenter winkels of online

Wil je graag langskomen om het complete assortiment van PACKcenter te bekijken? Dan ben je van harte welkom in één van de vestigingen in Duiven, Almelo of Zwolle. De medewerkers staan daar voor je klaar en helpen je graag verder bij het uitzoeken van de juiste verpakkingsmaterialen.

Contactgegevens

PACKcenter Duiven (hoofdkantoor en winkel)
Toekomst 10
6921 PW DUIVEN
Tel.: 026-3193969
E-mail:  duiven@packcenter.nl

PACKcenter Almelo (winkel en showroom)
Windmolen 5
7609 NN  ALMELO
Tel.: 0546-453377
E-mail: almelo@packcenter.nl

PACKcenter Zwolle (winkel en showroom)
Simon Stevinweg 2
8013 NB  ZWOLLE
Tel.:038-4239475
E-mail: zwolle@packcenter.nl

Website: www.packcenter.nl
Webshop: www.packy.nl

Thanks for sharing!