UNEVEN is nu online! | T&C Lifestyle

T&C Lifestyle is agent en distributeur van unieke, hoogwaardige kwaliteitsproducten, die je nergens anders tegenkomt. Merken: Lexon, Be Cool, SOXS, Y-ply, Paradox, Uhmm (lunch)box én de compleet eigen lijn: UNEVEN. De nieuwe website UNEVEN is nu online!

UNEVEN is online!

UNEVEN is een collectie producten voor in huis, waarbij geen twee items hetzelfde zijn. Producten die een beetje scheef mogen zijn of een rafelig randje hebben. Handgemaakt en daarom altijd verschillend van elkaar. Het zijn opvallende, unieke vondsten en creaties die het interieur een exclusieve uitstraling geven!

UNEVEN is online! | T&C Lifestyle   

Achtergrondverhaal

UNEVEN is ook een manier van leven en denken. T&C Lifestyle vindt het belangrijk om  mee te werken aan een betere wereld. Dit zie je terug in alle producten. UNEVEN is ‘groen’ en staat voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er wordt daarom voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De producten zijn  navulbaar of recyclebaar. Een groot deel van het assortiment wordt met de hand gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Oesterkaars

Voor de oesterkaarsen worden er oesterschelpen van Hollandse bodem gebruikt. Na een grondige reiniging, worden deze gevuld met zuivere paraffine, de schoonste en beste die in Europa te vinden is. Dit restproduct is niet extra belastend voor het milieu, bevat geen dierlijke vetten en is vrij van schadelijke stoffen. De oesterkaarsen zijn allemaal UNEVEN. Je kunt ze daarom het beste op een schaal leggen, met daarin een laagje zand of zeezout. Heel handig, ze zijn navulbaar met de refill pearls. Verpakt in mooie dozen, origineel cadeau of relatiegeschenk.

Dompelkaarsen

De dompelkaarsen zijn duurzaam, stevig en daarbij prachtig UNEVEN: ze zijn stuk voor stuk uniek en met de hand getrokken via een speciale dompeltechniek. Wat ze wel gemeen hebben is de authentieke uitstraling, het grote aantal branduren, de hoge kwaliteit en de subtiele ivoorkleur. Deze kaarsen branden lang, druipen niet, walmen niet en zijn niet geparfumeerd!

Verkooppunten

Met de nieuwe website hoopt T&C Lifestyle de eigen lijn nog meer branding te geven en te zorgen dat nog meer mensen het merk UNEVEN leren kennen. Op de site worden ook alle verkooppunten genoemd. Het assortiment wordt binnenkort alweer uitgebreid met handgedraaid keramiek uit Portugal.

Reseller/relatiegeschenk

Wil jij reseller worden van UNEVEN of heb je interesse om producten als relatiegeschenk in te kopen? Neem gerust vrijblijvend contact op met het team van T&C Lifestyle.

Contactgegevens

T&C Lifestyle
Patricia de Rooij en Carola Broekhuizen
Zilverschoonlaan 14
3452 AB Vleuten
Tel.: Carola Broekhuizen | 06-26786412
Tel.: Patricia de Rooij | 06-33842755

T&C Lifestyle

UNEVEN
Website: www.uneven.nu
E-mail: [email protected]

T&C Lifestyle
Website: www.tenclifestyle.nl

E-mail: [email protected]