Update tuincollectie | FBRK.

Een poosje geleden publiceerden wij over de nieuwe tuincollectie van Fabryk Design. Prachtige producten met unieke prints, kleuren en gemaakt van verschillende materialen. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met nieuwe artikelen!

Update tuincollectie zomer 2020 | FBRK.

Update

Een update over de tuincollectie, want deze producten mag je absoluut niet missen!
Update tuincollectie zomer 2020 | FBRK.   

Update tuincollectie zomer 2020 | FBRK.

Kussens

De buitenkussens van Fabryk Design zijn ontworpen door de FBRK. Designers. Met de kussens fleur je de tuin binnen no-time helemaal op. De verschillende teksten en prints maken de kussens bijzonder en uniek. Het stevige buitenkussen is waterafstotend en gemaakt van een hoogwaardige polyesterstof. De kussens hebben een rits en een binnenkussen.

            Update tuincollectie zomer 2020 | FBRK.

Posters

De posters zijn gemaakt van PVC materiaal en zijn bestand tegen wind en regen. De print blijft jarenlang perfect. De tuinposter heeft in elke hoek een ring om op te hangen. De afmeting is 50 x 70 cm. Leuk voor op de buitenmuur of schutting.

Ontdek meer buitenartikelen in de B2B Shop van Onze Branche!

Dealer worden

Ben jij enthousiast over de buitencollectie en ook nieuwsgierig naar de andere unieke en handgemaakte producten van Fabryk Design? Dan kun je ook dealer worden van dit mooie merk. Vraag hier je B2B account aan, zodat je online in de webshop kunt inkopen.

Contactgegevens

FBRK. Design
Schapendrift 1c
8435 WK Donkerbroek
Tel.: 085-8640109

Website: www.fabrykdesign.nl
E-mail: [email protected]