Used2b | Duurzame stoere tassen

Used2b

Used2b laat tassen maken van duurzame materialen met een kleine imperfectie, zoals cementzakken, theezakken, reddingsvesten en autobanden. Deze worden geupcycled tot design tassen! Oorspronkelijk geproduceerd voor een heel ander doel krijgen deze prachtige materialen met een verhaal zo een tweede leven. Het merk ontwerpt en importeert alle tassen zelf.

Used2b

Westers design

Deze zogenaamde ‘industrial waste’ is echter mooi, stevig en prima bruikbaar. Al is het dan wel op een andere manier dan oorspronkelijk bedoeld. De combinatie van deze ruige materialen uit het Oosten met een Westers design levert verrassende resultaten op. Plaatsing in een totaal nieuwe context doet de rest.

used2b

De Collectie

Het assortiment bestaat o.a. uit: sporttassen, schooltassen, fietstassen, luiertassen, schoudertassen enz. gemaakt van reddingsvesten, cementzakken, theezakken en autobanden (binnenbanden).

groothandels bags

bag groothandel

Ben jij winkelier en lijkt het je leuk om de tassen van Used2b in jouw zaak te verkopen? Neem dan even contact op via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens Used2b

TWI/ magazijn 
Schoterhoek 2
2441 LD  NIEUWVEEN
Tel.: 06-13085752

Website: www.used2b.nl
E-mail: info@used2b.nl

Facebook Instagram Twitter

Producten

Fietstassen, luiertassen, reddingsvest-tassen, cementzak-tassen, theezak-tassen, autoband-tassen, etuis, koffertassen, strandtassen, schoudertassen, schooltassen, sporttassen…