Vacature accountmanager salesteam Oost-Nederland | Prospectt

Ben jij commercieel ingesteld, houd je van het werken in een team, heb je interesse in woonaccessoires en lifestyle, woon je in het oosten van het land, ben je communicatief en administratief vaardig, ben je flexibel en ben je proactief? Dan is Prospectt op zoek naar jou!

Inspirerend merkenhuis

Prospectt is een inspirerend merkenhuis en vertegenwoordigt de mooiste merken, uit binnen- én buitenland, in de Benelux. Ze werken continu met nieuwe merken, producten en concepten en distribueren deze vanuit Gouda. Door de efficiënte B2B shop kunnen de klanten de verschillende merken gemakkelijk combineren. Zo kiezen ze altijd de producten die passen in hun concept. Omdat het aantal verkooppunten groeit is Prospectt voor uitbreiding van het team op zoek naar een enthousiaste accountmanager voor de regio Oost-Nederland.

Accountmanager salesteam

Wat ga je doen? Als accountmanager maak je deel uit van het salesteam, bestaande uit accountmanagers en office accountmanagers. Je bent verantwoordelijk voor zo’n 250 verkooppunten in jouw regio. Je bent meer dan een verkoper. Je hebt focus op de relatie met de klant en bouwt deze maximaal uit. Je zorgt voor groei in het aantal verkooppunten in jouw regio, denkt zo optimaal mogelijk mee met de klant en zorgt altijd voor een win-win situatie. Je komt met nieuwe ideeën om een nog betere partner te zijn voor klanten. Je bent aanwezig op de beurzen waar Prospectt haar merken presenteert en je bent gemiddeld 1x per week op het kantoor in Gouda voor salesoverleg, bezoek met je klanten in de showroom of voor een vrijdagmiddagborrel.

Naar wie is Prospectt op zoek?

Je hebt commercieel inzicht en je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je bent goed in een relatie opbouwen met je klant. Je bent zelf startend. Je bent communicatief en administratief sterk. Je bent woonachtig in het oosten van Nederland. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau.

Wat hoort er bij de baan?

Prospectt biedt je een kans om jezelf en het merkenhuis verder te ontwikkelen. Een marktconform salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Een auto, laptop, tablet en telefoon van de zaak waardoor je je functie goed kunt uitoefenen. Een gezellige werksfeer en een mooie plek in een enthousiast en jong team.

IS DEZE FUNCTIE BIJ PROSPECTT JOU OP HET LIJF GESCHREVEN? Stuur je motivatiebrief en CV naar Eileen Bakker via: [email protected].
Het team kijkt uit naar je sollicitatie!

Contactgegevens

Prospectt
Bezoekadres op afspraak:
Meridiaan 55-57
2801 DA Gouda
Tel.: 0182-686332

Website: www.prospectt.nl
Email: [email protected]