Vacature Commerciële Sales Medewerker binnendienst | Style de Vie Authentique

Ben jij klaar om deel uit te maken van het gedreven sales team van Style de Vie? Beschik jij over een natuurlijk talent voor communicatie, een passie voor het opbouwen van relaties en is nauwkeurigheid jouw tweede naam? Als jij daarnaast ook nog eens op zoek bent naar leuke collega’s en houdt van een lekker hapje en drankje, ben jij wellicht de persoon die zij zoeken!

Deze kans wacht op jou

Commerciële Sales Medewerker binnendienst (m/v) 32 uur (uren zijn bespreekbaar).
Style de Vie is een jonge dynamische groothandel in keuken/tafel gerelateerde producten. Zij staan voor betaalbare luxe en doen er alles aan om dit te ontwikkelen en realiseren. Het bedrijf levert producten aan o.a. kookwinkels, cadeauwinkels, horeca groothandels, leveranciers van kerst- en relatiegeschenken en tuincentra. Ze zijn een hecht team, waarbij iedereen voor elkaar klaar staat. Er hangt een informele sfeer en elke mening telt.

Style de Vie biedt

Een afwisselende baan bij een groeiende organisatie, waar alle ruimte is voor initiatief. Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een leuk team met een informele werksfeer. Er wordt de tijd genomen om je in te werken en kennis te maken met het bedrijf. Meer informatie vind je hier.

Enthousiast geworden?

Het team ontvangt je reactie dan graag binnen 14 dagen, voorzien van motivatie, CV en foto op sanne@styledevie.nl.

Voor meer informatie over het bedrijf, kijk dan op www.styledevie.nl.

Thanks for sharing!