Vaderdag | OCKSÅ verzorgingsproducten | Scandinavisch design

De OCKSÅ verzorgingsproducten zijn een combinatie van mooi design, een juiste kwaliteit en de heerlijke natuur. OCKSÅ, is Zweeds voor ‘ook’, mooi Scandinavisch design, met bewust gekozen ingrediënten (geen parabenen, allergenen) én voor de juiste prijs. De fles staat niet alleen gaaf in het interieur, maar is zelfs zo ontworpen dat deze bij verzending door de brievenbus past. De geur is gebaseerd op de Zweedse natuur en geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Vaderdag

Het is algemeen bekend dat niet alleen de vrouw de tijd neemt om haarzelf klaar te maken voor de dag. Uit onderzoek blijkt dat de man gemiddeld genomen 15 minuten voor de spiegel staat, 2 minuten langer dan de vrouw! Met dit in gedachten, samen met meer bewust te zijn van het milieu, heeft OCKSÅ verzorgingsproducten ontwikkeld die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Met OCKSÅ staat er maar 1 douchegel in de badkamer, wat beter is voor het milieu én de badkamer is helemaal hip met deze design fles!

De fles is zo ontwikkeld dat deze door de brievenbus past, voor de beste winkelervaring online. De OCKSÅ set is stijlvol verpakt en is hierdoor een uniek cadeau voor jezelf, vrienden én voor vaderdag!

Geïnspireerd op de Zweedse natuur

De geur is gebaseerd op de Zweedse natuur en zowel geschikt voor vrouwen als mannen.
Het assortiment 
– OCKSÅ Hand Soap 250 ML
– OCKSÅ Hand & Body Lotion 250 ML
– OCKSÅ Shower Gel 250 ML
– OCKSÅ Giftset 3 x 250 ML

Contactgegevens

Också Cosmetics AB
Ellen Huijbers
Pär Lagerkvists Gata 30
112 15  Stockholm
ZWEDEN
Tel.: 0046(0)70-7536919

Ook levering vanuit Nederland.