Vakbeurs Ambiente | Dining-Living-Giving-HoReCa | 7 t/m 11 februari 2020 | Frankfurt am Main

Vakbeurs Ambiente

Ook in 2020 is de Ambiente wereldwijd het belangrijkste orderplatform voor consumenten-goederen en het trefpunt van de branche. Van 7 tot en met 11 februari presenteren ruim 4.500 internationale exposanten een ongekend productassortiment in Frankfurt am Main. Mis het niet en ontdek de laatste innovaties en inspiraties op het gebied van DINING, LIVING, GIVING & HORECA.

Dining

DINING is wereldwijd de nummer 1 voor tafel, keuken en huishouden. Het aanbod loopt van glas en porselein via keukenaccessoires tot aan klein huishoudelijke apparatuur. Een enorme variatie die je echt zelf moet beleven.

Living

Op LIVING komt het persoonlijke element naar voren. Wonen, inrichten en decoreren, het is hier allemaal van zijn beste kant te zien. Voorbeelden genoeg, met meubels, lampen, textiel, trends op het gebied van decoratie, geuren, woonaccessoires en nog veel meer.

 Giving

GIVING is het universum van het cadeau, met een inspirerende mix van artikelen georiënteerd op trendy design of de meer klassieke ontwerpen. Hier vindt je alles op het gebied van souvenirs, decoratieve accessoires, tassen, sieraden en traditionele vormen van kunstnijverheid.

HoReCa

Nieuw in 2020: om het bestaande productassortiment van de beurs aan te vullen en nog gerichter in te spelen op het groeiende aantal bezoekers dat geïnteresseerd is in HoReCa, is de Ambiente uitgebreid met een speciale hal voor het HoReCa-segment. Hal 6.0 staat daarom in het teken van hotel-, restaurant- en cateringleveranciers in het front-of-house segment. Naast de productpresentaties zal er ook een speciaal aanvullend programma en tal van evenementen en netwerkmogelijkheden zijn.

Wil jij Ambiente bezoeken?
Via onderstaande link kun je een toegangskaart bestellen.

Toegangskaarten bestellen

Kom je met de auto, trein of vliegtuig?
Heb je een hotelovernachting nodig?
Via onderstaande link vind je alle informatie hoe je naar Messe Frankfurt
kunt komen met jouw keuze van vervoer en hotelmogelijkheden.

Info vervoer & hotelmogelijkheden

Contactgegevens

Ambiente
Messe Frankfurt GmbH
Ludwig-Erhard-Anlage 1
60327 Frankfurt
Duitsland

Messe Benelux Nederland B.V
Keizerstraat 1b
2584 BA Den Haag
Tel: +31(0)702629071

Website: www.ambiente.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.nl

Contact: http://www.messe-frankfurt.nl/contact.php