Vakbeurs Light + Building | 3 t/m 8 maart 2024

Stap in de wereld van grensverleggende innovaties en ontdek de nieuwste trends op het gebied van verlichting en gebouwentechnologie tijdens de meest prominente beurs in zijn soort, de Light + Building in Frankfurt am Main!

Waarom Light + Building?

1) Inspiratie voor innovatie: Laat je creativiteit bloeien door de nieuwste technologische hoogstandjes en futuristische ontwerpen op het gebied van verlichting en gebouwautomatisering. Ontdek hoe cutting-edge technologieën de manier waarop we wonen, werken en leven transformeren.

2) Netwerkkansen: Ontmoet gelijkgestemde professionals, toonaangevende fabrikanten en experts uit de branche.

3) Educatieve evenementen: Leer van de besten! Neem deel aan boeiende lezingen, workshops en seminars die diepgaande inzichten bieden in de laatste ontwikkelingen, duurzaamheidspraktijken en opkomende trends in de sector.

4) Zakelijke kansen: Ben je op zoek naar nieuwe markten en kansen? Light + Building is de perfecte gelegenheid om nieuwe partnerships te smeden.

5) Duurzaamheid in de schijnwerpers: Ontdek de laatste trends op het gebied van duurzaam bouwen en milieuvriendelijke technologieën die bijdragen aan een groenere toekomst. Leer hoe je jouw projecten kunt optimaliseren met focus op energie-efficiëntie en ecologische verantwoordelijkheid.

   
         

Mis deze unieke kans niet om de toekomst vandaag te ontdekken! Light + Building 2024 vindt plaats van 3 tot en met 8 maart 2024 in Frankfurt am Main. Je bent welkom!

Klik voor meer informatie & tickets bestellen

Thanks for sharing!