Vakbeurs showUP | 27 & 28 september 2020 | Bekende merken, nieuwe labels en jonge ontwerpers

Together we showUP

showUP is dé inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeauartikelen. Op 27 en 28 september 2020 vindt de 16e editie plaats. Hier vind je voor het komende seizoen unieke producten uit de home-, gift- en kids branche van bekende merken, nieuwe labels en jonge ontwerpers. Dit keer wordt het een alles-is-anders-editie. Toch merk je dat iedereen enorm de behoefte heeft om elkaar weer te ontmoeten, het motto voor de komende editie is dan ook ‘Together we showUP’.

Nieuwe locatie

Voor één keer wijkt deze editie uit naar de Brabanthallen in Den Bosch in plaats van de Expo Haarlemmermeer. Mooi ruim opgezette hallen, waar de anderhalve meter maatregel haalbaar is.

growUP

Onder de noemer growUP laten bekende namen zij-aan-zij met startende labels weer een leuke selectie kindermerken en -producten zien. Onder andere kinderkleding, meubels voor in de baby- of kinderkamer, textiel en pluche. De leveranciers zijn niet alleen interessant voor kinderwinkels, maar ook voor conceptstores en cadeaushops.

Culinaire cadeaus

Binnen showUP wordt vaak de aandacht gevestigd op speciale producten. Onmisbaar: een origineel assortiment aan culinaire cadeaus. Zelfs wie alles al lijkt te hebben, kan nog verrast worden met Hollandse ambachtelijke sojasaus of kunstwerkjes van chocolade. En daar moet natuurlijk samen van genoten worden, want goed gezelschap, dat is het grootste cadeau. En liefde, die gaat door de maag.

           

Corona maatregelen

showUP is altijd al ruim opgezet, en de paden zijn voor deze editie nog wat breder gemaakt. De openingstijden zijn verruimd en er wordt gewerkt met timeslots. Tijdens de beurs zijn er extra hygiëne maatregelen en is er eenrichtingsverkeer. De Brabanthallen zijn voorzien van goede ventilatie. Het systeem zorgt voor een snelle afvoer van lucht uit de hal en continue toevoer van een flinke lading verse schone buitenlucht. Zo is de beurs prettig voor deelnemer en bezoeker.

Bestel hier jouw gratis tickets, je bent welkom!

Contactgegevens

showUP 27 & 28 september 2020
Locatie
Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK Den Bosch

LET OP: Om bezoekers te spreiden en zo te grote drukte te voorkomen vraagt de organisatie van showUP om je te registreren voor een specifieke dag en tijdslot. Kom je met de auto, dan parkeer je gemakkelijk op het terrein voor de deur.

Openingstijden
Zondag 27 september 2020, 09:00 – 13:30 en 14:00 – 19:00 uur
Maandag 28 september 2020, 09:00 – 13:30 en 14:00 – 19:00 uur
Toegang gratis na registratie via de website.

Bestel hier je gratis tickets

Organisatie
showUP BV
Postbus 905
1000 AX  AMSTERDAM
Tel. 0031-(0)208801211
Website: www.showup.nl
E-mail: [email protected]