Vakbeurs Spotlight: bomvol aanbod voor retailers! | 10, 11 en 12 maart 2024

Op 10, 11 en 12 maart 2024 vindt de 10e editie van Spotlight plaats in het Autotron, Rosmalen. De beursvloer van de leukste vakbeurs van Nederland is tijdens de voorjaarseditie weer helemaal volgeboekt! Spotlight geeft bezoekers de ruimte om kennis te maken met een groot aanbod van merken en producten dat verwachtingen overtreft en aantrekkelijk is voor hun winkelpubliek.

Met een grote diversiteit in de segmenten speelgoed, babyproducten, spellen en puzzels, gifts, stationery en wenskaarten, kunnen retailers en ondernemers in een gemoedelijke sfeer trends ontdekken en inspiratie opdoen.

Vakbeurs relevant

Een vakbeurs is nog steeds relevant. Zelf producten bekijken, voelen, proberen en informatie vragen zijn de grote voordelen van een plek waar interactie centraal staat. Spotlight kenmerkt zich door het gemoedelijke karakter. Zowel kleinere als grotere exposanten komen goed uit de verf, wat voor diversiteit en afwisseling op de beursvloer zorgt. Ontdek kansen en mogelijkheden, kom trends en inkoopmogelijkheden ontdekken, inspiratie opdoen en netwerken in een gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Kom naar de 10e editie van Spotlight!

Spellen en puzzels

Spellen en puzzels zijn productgroepen die overal verkopen en blijvend populair zijn. Of het nu gaat om puzzels met grote of hele kleine stukjes, kaartspellen, bordspellen of gezinsspellen, vaak worden ze jarenlang steeds weer uit de kast gehaald, terwijl spelspelers en puzzelaars tegelijkertijd ook graag variëren en verzamelen.

Met een eigen Spellenplein en aanbieders waaronder 999Games, Boosterbox, HOT Sports & Toys, Asmodee The Netherlands, White Goblin Games, Plenty Gifts, Jumping Turtle Games en SmartGames is de vakbeurs de afgelopen edities uitgegroeid tot een platform voor retailers die op zoek zijn naar spel- en puzzelaanbod.

Wenskaarten, gifts en stationery

Op Spotlight vind je de trends op het gebied van wenskaarten, gifts en stationery. Voor ieder assortiment en in iedere winkel of shop zijn er wenskaarten, gifts en stationery producten die het aanbod aanvullen en versterken. Spotlight biedt hierin kansen voor ondernemers. In het wenskaartensegment is er een zeer ruim aanbod te vinden op de beursvloer. Of je nu op zoek bent naar kaarten met illustraties, natuur, een kwinkslag, een boodschap of met een hart onder de riem of een felicitatie. Trendy, retro, voor kids of senioren, artistiek, kleurrijk of eenvoudig, je vindt het op Spotlight.

Enkele van de aanbieders in deze segmenten zijn The Art Group, Bekking & Blitz, Verhaak BV, American Greetings, Brepols, Lediberg, EA Pens & Paper, Orange Paper, Touché Cards, Abodee, Isa Cards & Gifts en Context Cards. Ook maken Adveo en Libris Blz deze editie hun opwachting.

Groot aanbod speelgoed

Het aanbod van speelgoed en kinderproducten vanaf de babytijd is groot, er is een fijne mix van verschillende soorten speelgoed te vinden van bekende en nieuwe exposanten, waaronder BeLong, Mertex, OKU goed spelen, Thimble Toys, Gebr. Simon, Castle of Todds, Ty, Kingspoint Toys & Gifts, Van der Meulen, The Yellow Penguin, Kidstech. en Toko for Kids.

Speelgoed van het Jaar Verkiezing maakt voor de tweede keer haar opwachting. Al 50 jaar geeft de Speelgoed van het Jaar Verkiezing een goede inkijk in de ontwikkelingen op het gebied van spelen en speelgoed en laat het de trends zien waar retailers op kunnen inspelen.

Registreer gratis je bezoek en kom naar Spotlight!
Entree, parkeren en koffie/thee worden gratis aangeboden.

Aanmelden voor vakbeurs Spotlight

Thanks for sharing!