Vakevent Spotlight | 15 & 16 september | Beursfabriek Nieuwegein

Op 15 en 16 september 2019 vindt voor de 4e keer Spotlight plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein. De bezoeker maakt kennis met ruim 750 merken in de segmenten gedekte tafel, klein huishoudelijk, woonaccessoires, stationery, kinderproducten en speelgoed.

Benutten van kansen

Spotlight is het vakevent voor de retailer die continue op zoek is naar kansen en trends en de mogelijkheden om die optimaal te benutten. Voor zowel de aanbieder als de retailer biedt Spotlight het juiste platform en de juiste voorwaarden om te groeien en zich te onderscheiden. Door samenwerking met de naastgelegen Woonindustrie, wordt optimaal gebruik gemaakt van elkaars expertise en bezoekersprofielen.

Bezoeken van Spotlight

Tijdens je bezoek aan Spotlight ontdek je de nieuwste producten en trends en heb je de mogelijkheid om te netwerken en inkopen te doen. Op de benedenverdieping presenteren de aanbieders van cadeau-artikelen, woonaccessoires, decoratie, design, koken, gedekte tafel, food en stationery zich. De eerste verdieping wordt in zijn geheel gebruikt door aanbieders van speelgoed en kinderproducten.

Deelname aan Spotlight

Er is voor de najaarseditie nog standruimte beschikbaar. Deelname aan Spotlight kan met een stand of een hotspot.

Het vakevent:
– biedt een bezoekersprofiel met de juiste inkoop- en beslissingsbevoegdheid;
– heeft een thematische indeling en sfeervolle aankleding;
– geeft volop ruimte aan interactieve ontmoetingen;
– heeft een toegankelijke en open locatie;
– biedt de mogelijkheid om nieuwe kansen te creëren.
Heb je interesse om deel te nemen aan Spotlight, neem dan even contact op met de organisatie voor de actuele plattegrond en tarieven.

Je bent welkom!

Wil je inspiratie opdoen, de nieuwste producten en collecties bewonderen, trendspotten en inkopen doen? Een bezoek aan Spotlight is gratis na registratie via de website www.spotlight-event.nl en de locatie is makkelijk bereikbaar, met voldoende gratis parkeerruimte. Zet het alvast in je agenda, we verwelkomen je graag op 15 en/of 16 september!

Contactgegevens

Event Locatie
Spotlight
Beursfabriek
Symfonielaan 5
3438 EX  NieuwegeinWebsite: 
www.spotlight-event.nl
E-mail: info@spotlight-event.nl

FacebookInstagram