Vakevent Spotlight opent haar deuren!

Op 23 en 24 september opent de Werkspoorkathedraal in Utrecht haar deuren voor de 2e editie van Spotlight, waar beleving en inspiratie centraal staan. Met meer dan 100 exposanten is Spotlight hét vakevent voor de branches koken, gedekte tafel, huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, gifts, fashion, design artikelen, lifestyle producten, stationery, boeken, koffie en thee, food, speelgoed en kinderproducten. Tijdens deze 2e editie van Spotlight verwelkomen we veel nieuwe merken en bedrijven die voor het eerst op Spotlight staan.

Nieuwste trends, collecties en producten

Hip, modern en trendy.. de laatste collecties en nieuwe producten zie je op Spotlight.
Ook voor nieuwe ondernemers is Spotlight een uitgelezen kans om producten te spotten, de markt te verkennen en te netwerken. Je treft er veel bekende en nieuwe leveranciers die graag hun producten en collecties laten, zoals Brabantia, Designlicious, Capventure, Nordal, Silkeborg, Bowls & Dishes, Biba International, KOM Amsterdam, Berghoff, Dutchdeluxes, Esteban, Ommo, Klud, Uitgeverij de Lantaarn, TTP Concepts, Kitchen Trend Products, Boosterbox, KingsPoint en vele anderen.

Spotlight is nieuw én vernieuwend en zet zowel de exposant als de vakbezoeker in de kijker. Naast gratis entree is ook het parkeren en koffie/thee gratis.

We zien je graag tijdens Spotlight!
 Hier kun je je gratis bezoek registreren.

PS. Er is een extra parkeerplaats geregeld naast de Werkspoorkathedraal,
voor voldoende parkeermogelijkheid!

Contactgegevens

Event Locatie
Spotlight
Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
3534 AP  UTRECHT
Tel.:
Jurgen Pietersen – 06-13665851 | Bas de Bruin – 06 -11726459 |
Marielle van der Wal – 06-51933048 | Gert-Jan Pas – 06-51520210

Website: www.spotlight-event.nl
E-mail: info@spotlight-event.nl